Ross London - антикваріат в британському стилі


Один з основних і таких, що завжди залишаються модними, видів подарунків преміум-класу - це речі, зроблені під старовину. Вручити річ, яка натхненна абсолютно іншою епохою - це особливий шик, і приймаються такі речі в подарунок зовсім по-іншому. Кожен предмет в стилі ретро має свою історію і власну атмосферу, перейнятися якою зможе власник цього предмета. Тим більше історія бренду Ross London, який привозить нам приголомшливі вінтажні речі, сама по собі стрибок на машині часу в попередню епоху.

Все почалося аж у 1830 році, коли Ендрю Росс заснував компанію і дав їй своє прізвище. З 1840 року і до самої своєї смерті в 1858 році він займався в основному лінзами для фотокамер і біноклями і навіть побудував для цього власний завод в Лондоні. Цей період також був ознаменований, кажучи сучасною мовою, колаборацією зі знаменитим Карлом Цайсом і його однойменною компанією. Бізнес Ендрю Росса перейшов в руки його сина, при якому він далі розвивався і розширювався.

У ХХ столітті бренд пройшов через низку злиттів з іншими компаніями, а в 1961 році остаточно переорієнтувався на продаж шикарних ретро-презентів. Кілька варіантів яких ми розглянемо в цій статті. Відзначимо, що перейшовши за цим посиланням , ви зможете отримати доступ до розкішної продукції Ross London, яка представлена в нашому інтернет-магазині Fama.

Винтажні подарунки

1.    Кишеньковий годинник "Victoria London 1875".

Почнемо з годинника, чий дизайн був натхненний часом, коли з'явився сам бренд Ross London. Мова йде про знамениту вікторіанську епоху. На честь королеви, яка правила в той час, годинник і отримав свою назву. Про це свідчать напис і знак британської корони на лицьовій стороні, а також профіль правительки і підпис «Вікторіанський кишеньковий годинник» на зворотному боці. Ще одна характерна риса тієї епохи - цей годинник саме що кишеньковий. У нього немає ремінця, щоб носити на руці, адже тоді так не було прийнято. Витончений подарунок для всіх любителів і цінителів вінтажних речей.
2.    Чорний бінокль.

А ця річ в стилі ретро нагадує нам про коріння бренду Ross London, коли вони домоглися перших успіхів саме як виробники лінз для фотокамер і біноклів. Стримані стиль і дизайн цього оптичного приладу прекрасно відображають той час. А сам по собі бінокль - справжня мрія більшості хлопчаків, і не важливо скільки їм при цьому років. З цією коштовністю в руках можна уявити себе відважним мандрівником, мореплавцем-першовідкривачем, відчайдушним піратом або допитливим натуралістом. Загалом, ви вже зрозуміли, кому призначений цей по-справжньому елітний подарунок.
3.    Пісочний годинник "Час шахів".

Унікальний подарунок, який в собі поєднує не просто історію, а справжній епік. Шахи, тема дизайну цього годинника, гра віком більше ніж півтора тисячоліття, а створення пісочного годинника взагалі відбувалося приблизно в той же час, що і вигадка колеса. Укупі з ретро-стилем цього годинника все це справляє просто незабутнє враження. Воно ще більше посилюється, коли помічаєш приголомшливий малюнок шахової дошки, виконаний на самій верхівці цього шедевра. Якщо ви фанат шахів або стали таким після перегляду серіалу про геніальну шахістку «Ферзевий гамбіт», то купуйте цей пісочний годинник.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.2