П'ять причин, за якими Біблія є цінним і неординарним подарунком


Подарунок: біблія

Подарок: БиблияЄ як мінімум п'ять причин, за якими подарункова Біблія є цінним і неординарним подарунком. По-перше, це презент зі змістом, адже Святе Письмо - це, по суті, путівник по життю. По-друге, так закладено нашим вихованням і культурою, що дана Книга книг повинна бути у кожного. І саме тому, можете не сумніватися, вона займе в будинку свого власника особливе місце. По-третє, якісні, унікально оформлені екземпляри часто стають сімейною реліквією. Тому, якщо хочете, щоб вас запам'ятали, а подарунок по достоїнству оцінили, тоді відкиньте сумніви і приступайте до вибору.

Подарункова Біблія для дівчини

Якщо вам належить вибрати Святе Письмо дляПодарок: Библия дівчини, то проявіть особливу увагу до оформлення. Для жінок естетика самого видання має нітрохи не менше значення, ніж його глибокий зміст. Тобто, щоб побачити захоплення в її очах, підберіть те, що буде кардинально відрізнятися від стандартних версій. До речі, підносити такий VIP-презент можна не тільки глибоко віруючим людям, а будь-якому християнину, адже Біблія це символ і основа Православ'я. А вже, як і коли її осягати, кожен вирішує для себе сам.

Яку подарункову Біблію вибрати?

Подарок: БиблияЄ маса варіантів догодити винуватцю торжества. Велика пропозиція унікальних християнських видань в якісних палітурках і рідкісних неабияких обкладинках дозволить купити VIP-подарунок до душі. Так, наприклад, можна придбати:
 - Біблію в шкіряній палітурці;
 - в гравірованої обкладинці;
 - видання, інкрустовані кристалами Сваровські;
 - з позолоченим хрестом і золотими тисненими літерами;
 - ілюстровані томи;
 - з різним форматом друку і на різних мовах.Подарок: Библия

Керуватися в цьому випадку слід як уподобаннями людини, якій призначений даний цінний подарунок, так і власною інтуїцією. Тут вже вам вирішувати, яким має бути цей том: під старовину, в обрамленні каменів або з золотим православним хрестом на обкладинці.

Ексклюзивні екземпляри Біблії

Особливу цінність представляють унікальні екземпляри ручної роботи, які видаються обмеженим накладом. Такі дорогі подарунки не тільки залишать довгу пам'ять про вас, але і будуть представляти надзвичайну важливість для свого власника. Це може бути:
 - раритетне стародруковане Євангеліє, яке має музейну цінність;
 - унікальна за своїм оформленням Біблія іконостас;
 - безцінний за змістом «Біблійний атлас» про географію, історію і чудеса біблійних місць;
 - екземпляр з гравюрами майстра Гюстава Доре, який представляє духовну і художню цінність;
 - рідкісний подарунковий том «Свята земля», випущений в одиничному екземплярі і ін.

Коли можна подарувати Біблію?

Взагалі Святе Письмо можна вважати універсальним подарунком. Купити Біблію можна по самому різному нагоди, наприклад, на церковні урочистості: Різдво, Трійцю, Великдень; на важливу річницю, як ділового VIP-презенту, на день народження, іменини та інші події. Подібні дорогі подарунки сьогодні користуються підвищеною популярністю і в таких мегаполісах як Київ, і в обласних центрах, і в невеликих містах. Вы найдёте их также в магазине дорогих подарков Fama.

4.9