Подорож в персональному вагоні VIP-пропозиція від Укрзалізниці


Розмірений стукіт коліс, неквапливі розмови під чай у склянках з фірмовими металевими підстаканниками і нові знайомства під відварені яйця й картопельку... Багато з нас занурювалися в цю особливу атмосферу залізничних поїздок, провідниць і закритих на зупинках туалетів. І точно зберегли з цього приводу приємні ностальгічні спогади. Хоча звичайні поїзди потроху здають позиції під натиском літаків і модних Інтерсіті, «Укрзалізниця» пропонує вам спробувати послугу, яка надихне знову зануритися в романтику рейок і шпал.
 
Для тих хто хоче знову пережити ті часи, але з підвищеним комфортом, є суперпропозиція. Здійснити залізничну подорож у власному вагоні-салоні. У вашому розпорядженні будуть просторе спальне купе, великий зал для відпочинку та окрема кухня. Для того, щоб отримати у своє одноосібне розпорядження цілий вагон поїзда, потрібно залишити заявку «Укрзалізниці». Залежно від конструкції в такому вагоні вмістяться разом з вами від 5 до 11 ваших друзів.

Оригінальні подарунки

На кухні можна готувати їжу на електроплиті або розігріти її у мікрохвильовці. І холодильник також є, звичайно, без нього нікуди. У великому залі можна дивитися ваші улюблені фільми і серіали з телевізора або грати в ігри на комп'ютері. Спальне купе може похвалитися крім ліжка також окремою ванною кімнатою, письмовим столом, шафою і кондиціонером. Так що ви проведете цю поїздку з максимальним комфортом.
 
Такі шикарні умови роблять вагони-салони практично готелем на колесах. Тому не дивно, що вони дуже популярні серед українських політиків, а також естрадних зірок на кшталт Софії Ротару та хору Турецького. Але найбільше відзначилася в цьому плані легенда шоу-бізу Алла Борисівна Пугачова. Справа у тому, що вона дуже не любить літати літаками, тому у неї є свій особистий вагон, оснащений під смаки і бажання Примадонни. На ньому співачка стала їздити з 2001 року, щоправда до певного часу це була оренда. А в 2007 році Аллі Борисівні подарували особистий VIP-вагон, на якому її навіть супроводжує постійна пара провідників.

У поїздках в особистому вагоні-салоні є не просто певна частка романтики, а й практичний момент. Адже ви таким чином ви можете відсвяткувати хоч Новий рік, хоч свій День народження в колі своїх близьких і рідних. Аналогічним чином ви проведете робочі зустрічі, конференції та семінари, якщо захочете. Або просто можна відпочити в компанії друзів на шляху, наприклад, до Львова. А інтер'єр і зручності, які вагон-салон надасть вам, дозволять відчути себе справжньою зіркою.

 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7