Чудові Мисливські Набори від Українського Бренду "Ладья"


Чудові Мисливські Набори від Українського Бренду "Ладья"

Розкішні мисливські набори від Ладья

Полювання – це найдавніше заняття людини. Вистежувати дичину люди навчилися набагато раніше, ніж засівати поля і навіть пасти рогату худобу. Тому всі здорові та сильні чоловіки вміли поводитися зі зброєю та підкрадатися максимально близько до тварин, щоб її застосувати. Саме полювання було одним із основних факторів, які перемістили фізично нерозвинених у порівнянні з найбільшими хижаками первісної епохи людей на ​​верхню ланку харчового ланцюжка. Розвиток перших технологій на кшталт загострення палиць та каміння, а також приручення та розведення тварин теж безпосередньо пов'язані з цим видом діяльності.

Проте згодом людство перейшло на більш стабільні джерела харчування, те саме тваринництво, і також, звісно, ​​на землеробство. Людям, які щодня багато годин обробляли поля, ніколи було бігати лісами у пошуках оленя чи куріпки. Та й сил уже не лишалося. І тільки з появою аристократії, стану, якому не треба було горбатитися на ріллі, щоб прогодуватися, полювання воскресло. І якщо раніше ним займалися всі чоловіки, тому що від вдалої ходки залежало виживання племені, то тепер полювання перетворилося на дозвілля. Така метаморфоза вплинула і на предмети, якими цей процес був оточений.

Мисливські набори від «Ладья»

Розкішний мисливський набірОскільки знать – це люди, які звикли оточувати себе розкішшю, то й мисливські набори не могли бути простими. Їх робили відповідно до статусу власників, з дорогих матеріалів та кращої сталі. Деякі такі мисливські зразки ви точно бачили у музеях та різних історичних передачах. Бренд «Ладья» продовжує ці традиції. Рукам його майстрів належать розкішні набори для приємного проведення часу на природі. Це не обов'язково має бути саме полювання, хоча на любителів цього дозвілля насамперед орієнтуються у компанії «Ладья».

Оскільки ці мисливські набори зроблено брендом преміального класу, то якості тут приділяється велика увага. На шампури та інші металеві предмети йде прокатна листова або кована інструментальна сталь, а також високоякісна кована дамаська сталь (від 300 шарів, твердістю від 62 од. HRC). А ручки роблять із березового капа, палісандра, чорного та ебенового дерева.

Набір шампурівВтім, акцент на якості в жодному разі не йде на шкоду дизайну та взагалі зовнішній стороні питання. Тут у умільців із компанії «Ладья» широкий спектр інструментів. Це можуть бути і латунні вставки з текстолітом, і художнє латунне лиття, і різні дорогоцінні метали і каміння, і багато іншого. Мисливець, який цінує у речах естетичний бік питання, не буде розчарований, як і приземлений прагматик.

Поговоримо трохи про асортимент, який ви зустрінете в онлайн-магазині Fama. Звісно ж, продукція бренду «Ладья» розрахована насамперед на мисливців, пропонуючи їм безліч прекрасних і практичних наборів. Але не ними єдиними. У нас ви також знайдете комплекти для організації барбекю, окремо набори шампурів і не тільки. Будь-яка продукція компанії – це ідеальний варіант подарунка для затятих мисливців та просто людей, які люблять добре проводити час на природі.

Можна сказати, що полювання у крові у людей, особливо у чоловіків. Хоча зараз такого практичного сенсу в ньому немає, все одно є люди, для яких це хобі, де вони відпочивають душею та тілом. Мисливський бренд «Ладья» продовжує аристократичні традиції, роблячи чудові набори для забезпечених та успішних людей. Навіть кейси, де зберігаються їхні мисливські комплекти, виготовлені з дорогих порід дерева. Тож винуватець урочистостей точно не буде розчарований, якщо ви подаруєте той чи інший набір від бренду «Ладія». А ще в інтернет-магазині Fama ви знайдете інші чудові подарунки на кшталт покерного набору.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.4