Прекрасні сокири від українського бренду Topor & Molot


Прекрасні сокири від українського бренду Topor & Molot

Чим сокири ручної роботи краще конвеєрних аналогів?

Элитный подарок: книгаРечі, які зроблені вручну, завжди цінуються більше, ніж масове виробництво. Частково причини цього - в таких важливих нехай і суб'єктивних моментах, як душа майстра, яку він вклав в свій шедевр, частинка його індивідуальності, якої немає в конвеєрних товарах і так далі.
Але є в популярності хендмейд-виробів й практична складова. По-перше, при роботі над ними вибирають тільки якісні матеріали. Адже від цього залежить не тільки довговічність речі, а будь-який майстер хоче, щоб його творіння прослужило як можна довше, а ще й і його здоров'я. А по-друге, часто людина своїми руками виробляє набагато якісніший продукт, ніж машина, яка бере своє масовістю. Останнє особливо вірно, коли ми говоримо про сокири.
Майстерність коваля, який робить різні предмети з металу, у тому числі зброю на зразок мечів і сокир, полягає не тільки у власне куванні. Він також вручну усуває всякі нерівності з поверхні, прибирає мікротріщини та інші недоліки, які впливають на зношуваність предметів. Тоді як при потоковому виробництві цим важливим моментам не приділяють стільки уваги, так як вони занадто уповільнюють процес. Щоб компенсувати це, на заводах часто просто потовщують шар металу. Через це ті ж фабричні сокири менш витончені, важчі, швидше за все не такі довговічні та, звичайно, позбавлені індивідуальності.

Сокири та молоти на подарунок

Повна протилежність такої сокири - продукція від українського бренду Topor & Molot. ЗаЭлитный подарок: книга цією нехитрою, але зрозумілою та практичною, в точності як їхні ковані вироби, вивіскою ховаються двоє хлопців, які своїми руками роблять приголомшливі сокири та молоти. При першому погляді на них відразу стикаєшся з тим, що в першу чергу очікуєш від хендмейд-виробів – яскравою індивідуальністю.
Їхні рукотворні шедеври зроблені в давньоскандинавському стилі, який відсилає нас до часів, коли вікінги були грозою морів. За допомогою таких сокир і бойових молотів вони наводили жах на всю Європу. З такою зброєю в руці будь-яка людина відчує себе невразливим берсерком. А одна з сокир зроблена за образом і подобою «Левіафана», зброї Кратос з відеогри "God of War". Він отримав її як раз тоді, коли доля занесла його на снігові простори Скандинавії.
Элитный подарок: книгаТак як від ступеня якості продукції безпосередньо залежить репутація ковальського дуету Topor & Molot, вони як ніхто інший зацікавлені в кращих матеріалах для своїх сокир, які ви знайдете в онлайн-магазині Fama. Тому при виготовленні насадки використовується високовуглецева сталь, яка відрізняється підвищеною твердістю і зносостійкістю. Рукоять ж зроблена з найміцнішого дерева на зразок дубу. Завдяки такому ретельному вибору якісних матеріалів, ковані красені не тільки стають довговічними, але і до мінімуму знижується шанс злітання насадки з топорища.
Сокири від Topor & Molot - це в першу чергу декоративна зброя, яка призначена прикрашати інтер'єр ваших будинків і квартир. Їхня сувора краса та вражаючий грізний зовнішній вигляд точно привернуть до себе погляди ваших гостей. Також це прекрасний подарунок для любителів холодної зброї та нордичної естетики. Однак хоча в продукції Topor & Molot естетична частина знаходиться на першому плані, проте леза сокир наточені і на сто відсотків придатні для рубки дерев.
Хоча ми багато чим завдячуємо машинізації виробництва, проте попит на речі ручної роботи тільки зростає. Люди хочуть купувати те, що має свою індивідуальність та може відображати цінності свого власника. Холодна зброя від українського бренду Topor & Molot служить саме такій меті. Суворі, навіть в якійсь мірі брутальні сокири та молоти точно знайдуть свого покупця. Якщо цінителі чогось потужного або фанати вікінгів є серед ваших друзів, то такий подарунок, придбаний в інтернет-магазині Fama, точно приведе їх в неймовірний захват.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.3