Повторне одруження, скільки, де і навіщо. Чому це прекрасний подарунок для ваших одружених друзів


Укладення шлюбу - це одна з найважливіших подій в житті кожної людини. У всіх нас є стійкі асоціації з весіллям: урочисті клятви вірності, бризки шампанського, сльози радості близьких і друзів, а також застілля після. А потім рутина часто гасить почуття і зменшує кількість романтики в спільному житті. Саме тому в 2019 році в Україні з'явилася послуга офіційного повторного одруження, яке придумали для зміцнення стосунків у сім'ї. І тільки за 2020 рік у нашій країні, незважаючи на умови карантину, на цей крок зважилися 227 пар.

Подарунок на весілля

Якщо ви хочете дати друге дихання відносинам зі своєю другою половинкою, то повторне одруження прекрасно цьому допоможе. Особливо якщо його приурочити якому-небудь ювілею вашого спільного життя. Вже загорілися бажанням або просто розглядаєте можливість знову зареєструвати ваші відносини? Тримайте невеличкий прайс весільних послуг РАГСу:
• Якщо ви хочете пройти церемонію за скороченим варіантом, то це буде коштувати 427 грн.
• А повний обряд обійдеться вам в 833,5 грн.
• Одруження в вихідний або на свято буде дорожче - 1 237,3 грн.
• Виїзна церемонія коштує 2 469,6 грн, а у вихідні та святкові дні - 3666 грн.
• Також за оформлення паперів потрібно доплатити 66,9 грн.
 
В кінці церемонії молодята знову отримають свідоцтво про шлюб, єдина відмінність якого від першого буде в позначці «повторно». А що буде після обмежується тільки вашою фантазією. Це може бути і класичне застілля в ресторані або на природі, і посиденьки в вузькому колі друзів і рідних, і круїз на лайнері, та й взагалі все, що завгодно, хоч політ на повітряній кулі. Втім, і місце повторної реєстрації не повинно обов'язково обмежуватися залом РАЦСу. Це може бути і той же лайнер, і якась старовинна садиба, і навіть улюблений музей.

А тепер трохи розповімо про цікавий нюанс. Замовити повторне одруження для пари можуть також їхні друзі та близькі. Тільки уявіть, який це буде приголомшливий подарунок! Звичайно, такий презент треба заздалегідь узгодити з подружжям, щоб для них це не було шоком, рівним по силі повістці з військкомату для чоловіка. В такому випадку, коли друзі чи близькі візьмуть на себе всі клопоти і витрати з організації торжества, це буде великим підтвердженням їх любові і турботи.

Як онлайн-магазин подарунків преміум-класу ми не можемо не розповісти вам про ті аксесуари з наших віртуальних вітрин, які допоможуть вам в проведенні повторного одруження. Варіантів презентів для ваших молодят у нас величезна кількість. Все залежить тільки від їхніх інтересів. Якщо вони великі оригінали, то їх точно зацікавить, де купити метеорит в Україні. Можливо, вони люблять послухати класичний джаз на вінтажному програвачі. Або вони такі фанати вина, що готові влаштовувати цілі церемонії з його вживання, тоді до ваших послуг великий і різноманітний вибір винних аксесуарів. Любителі інтелектуального дозвілля оцінять найкращий подарунок - книгу. А якщо ви не знаєте хобі вашої пари, то є безпрограшний варіант - прекрасна і витончена декоративна статуетка на подарунок, яка прикрасить будь-яке сімейне гніздечко.
Модне віяння із Заходу на оновлення шлюбних обітниць дійшло і до наших країв. І це хороший вплив! Адже такі речі сприяють зміцненню сімейних відносин, додають романтики і просто покращують настрій, залишаючи приємні спогади. Також це чудовий подарунок для ваших одружених друзів, для яких це стане найкращим підтвердженням ваших дружніх почуттів. Особливо якщо це буде ювілей їхнього шлюбу, наприклад, 25 років спільного життя. І, звичайно, ми чекаємо вас в нашому онлайн-магазині Fama, щоб допомогти з вибором подарунка для пари.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.5