Покерні Набори на Подарунок: для Любителів та Професіоналів


Покерні Набори на Подарунок: для Любителів та Професіоналів

Картковий набір "Gambling" від Anframa (ручна позолота) Покер з'явився трохи півтисячоліття тому, якщо вважати його вік від історії прототипів цієї карткової гри. Звичайно, вони дуже відрізнялися від звичного покеру. Наприклад, блеф стали практикувати приблизно у XVIII столітті, а фішки запровадили лише у середині цього століття, в 1752 році. Але одне залишалося незмінним від початку, умовою перемоги завжди була необхідність зібрати потрібну комбінацію.

Загалом, за час свого існування гра не просто захопила світ, так що набори покеру можна зустріти на всіх континентах, включаючи, можливо, і у полярників в Антарктиді. Він став однією з найпопулярніших карткових ігор, якщо не найпопулярнішою. Давно вже з'явилися люди, котрі професійно грають у покер, заробляючи їм на життя. З покеру проводиться безліч різноманітних турнірів за різними форматами цієї гри. Але найвідоміше покерне змагання проходить у (де ж ще?) Лас-Вегасі вже понад півстоліття і грає за правилами «Техаського Холдему».

Покерні набори для любителів

ІКомплект для гри в рулетку від Renzo Romagnoliгровий стіл для покеру в цілому особливо не відрізняється незалежно від рівня підготовки тих, хто за ним сидить. До його складу входять покерні фішки, гральні карти (найнезамінніша частина гри), а також кубики або гральні кістки. Всі ці компоненти необхідні у будь-якому випадку.

Відмінність ігрових сетів для любителів від таких для професіоналів – у кількості фішок. Так для новачків або для невеликої компанії вистачить набору покеру на 200 фішок. Втім, на атмосферу гри це ніяк не вплине, до того ж вони можуть купити розкішні набори покеру з полотном і в кейсі, які зовні не відрізнятимуться від тих, якими користуються на найпрестижніших турнірах. Гравцям же краще брати покерний набір на 500 фішок, тим більше якщо у вас зібралася ціла команда близько 10 осіб.

Покерні набори для професіоналів

Дизайнерський набір для покеру у футлярі від Renzo Romagnoli Комплекти для професійних гравців – це мінімум покерний набір на 500 фішок з різноманітним номіналом. А для проведення змагань, де може бути до 16 учасників, їх кількість досягає 1000. Так що професійні набори покеру не так сильно відрізняються від комплектів для любителів, в основному кількістю фішок. Але яскравіша різниця між ними проявляється на візуальному рівні.

Професійні турніри в порівнянні з аматорськими посиденьками не просто володіють великою кількістю та різноманітністю будь-яких покерних аксесуарів. Люди повинні бачити здалеку, що той чи інший комплект належить саме професіоналам. Тому дорогі набори покеру йдуть разом з сукном і складені в красиві солідні кейси. З цієї причини всі ці компоненти виробляють з якісних матеріалів, наприклад, з натуральної шкіри та цінних сортів дерева. Зрозуміло, нічого не заважає використати такий розкішний комплект для партії у покер із друзями у когось на квартирі. Але для престижних професійних турнірів із великим призовим фондом це обов'язкова частина.

Ігрова коробка "Imperius Ivory", шкіраСвого часу гральні карти, як і багато іншого, здійснили подорож з Китаю, де їх вигадали, до Європи через арабських посередників. Так європейці почали грати в карти, а згодом і самі почали вигадувати різні ігри. Однією з них став покер, який пройшов довгий шлях від розваг для європейської аристократії до культової гри, в яку грають по всій земній кулі. Він часто стає однією із дійових осіб різних художніх творів, як, наприклад, у знаменитому фільмі «Карти, гроші, два стволи». У ньому за сюжетом головні герої залишилися винні велику суму грошей кримінальному авторитету, оскільки програли йому в брег. Це англійська гра, одна із попередниць покеру.

Не дивно, що в магазинах і на просторах інтернету можна купити різні за якістю і наповненням покерні набори: на 300 фішок, на 500, у дорогому кейсі, без нього, з полотном або без, варіантів тут безмежна кількість. Але щоб гарантовано отримати чудовий комплект для гри в покер, вибирайте та купуйте покерний набір в онлайн-магазині Fama. Ви не залишитеся розчаровані якістю покупки, а розкішний вигляд всіх наших наборів допоможе вам продемонструвати ваш гарний смак і потяг до прекрасного.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7