Подарунки з символікою тварин


Ще в доісторичні часи між людиною і світом тварин встановився таємничий зв'язок. Це не дивно, адже ці два всесвіти постійно взаємодіяли один з одним. Одних тварин люди вживали в їжу, разом з іншими  полювали, від третіх брали шерсть і молоко, а від четвертих захищалися. До того ж з усього, що людину оточує, крім інших людей, саме представники фауни більше схожі на нас. Вони також вміють спілкуватися між собою, мають свою поведінку, у тому числі соціальну, багато з них збиваються в групки, наприклад, у зграї.
Первісні люди швидко знайшли щось спільне з тваринним світом. Це виразилося, зокрема, в тотемізмі, який до сьогодні популярний в деяких народів, наприклад, в австралійських аборигенів і, звичайно, індіанців. Вони вірять, що у кожного племені і навіть у кожної людини є свій покровитель, дух певної тварини. Звідси знамениті Чингачгук Великий Змій і його друг Натті Бампо, англієць, який отримав прізвисько Соколине Око. Їх імена також позначають душевні якості, які ріднять їх з відповідними тваринами. Наприклад, Чингачгук мудрий і знає всі хитрощі людської природи, а також вміє нападати на своїх ворогів, коли ті найменше очікують.

Подарунок із тваринною символікою

Звичайно, сьогодні ніхто не вкладає в подарунок з тваринною символікою якийсь сакральний сенс. Але це хороший спосіб продемонструвати ваше ставлення до цієї людини. Наприклад, якщо ви даруєте комусь візитницю зі статуеткою лева, то тим самим підкреслює силу і лідерські якості адресата вашого презенту, так що це добрий варіант vip-подарунка чоловікові. Загалом, з царя звірів перерахування подарунків з тваринною символікою і почнемо. В онлайн-магазині Fama є широкий асортимент аксесуарів із зображенням лева. Це і шикарна статуетка авторства Андрія Озюменко, і парасолька з позолоченим набалдашником, і срібна монета, і навіть приголомшливо реалістична м'яка іграшка-левеня.
Інший представник фауни, сова, також часто використовується для прикраси тих чи інших аксесуарів. Воно й зрозуміло. Якщо лев - символ могутності, то сова більше про інтелект і мудрість. Тому в інтернет-магазині Fama ви знайдете чимало презентів з нею. Наприклад, є прекрасна парасолька від італійського бренду Pasotti зі срібною ручкою у вигляді цього птаха або стильний блокнот зі шкіряною обкладинкою з тисненням. Такі презенти висловлять ваше захоплення мудрістю та багатим життєвим досвідом тієї людини, для якої цей подарунок призначений.
Наступна тварина також зі світу пернатих, могутній орел. Подарунки з його зображенням - це хороший варіант для вашого керівника і взагалі будь-яких начальників. Адже крім того, що орли сприймаються крилатим аналогом левів, тільки царюють серед птахів, ці благородні створення також символізують далекоглядність і увагу до деталей. Загострений дзьоб орлів дуже елегантно і практично виглядає у якості набалдашника тростин. Тому ми можемо запропонувати як тростину з ручкою з кістки, так і срібний варіант. А якщо вам цього буде мало, то візьміть тростину з навершям у вигляді беркута, найбільшого з роду орлів.
 З інших тварин, які прикрашають ті чи інші подарунки, потрібно виділити коней, невід'ємних супутників людини протягом більшої частини її історії. На нашому сайті ви знайдете безліч прекрасних статуеток коней, з яких ми відзначимо цей позолочений шедевр. А якщо ви віддаєте перевагу казковим коням, то виберіть одну з парасольок з рукояткою у вигляді єдинорога. І, звичайно, не можна не згадати бика як символ сили, особливо економічної. Недарма його статуя стоїть у фінансовому серці світу, на Уолл-стріт в Нью-Йорку. Серед презентів із зображенням бика в інтернет-магазині Fama є як статуетки, так і ті ж парасолі.

Особливе ставлення людей до тварин тягнеться з давніх часів. І хоча ми вже не поклоняємося кішкам і не віримо, що наше життя залежить від прихильності нашого тотемного покровителя, все одно залишається сильний символізм в подарунках із зображенням тварини. В онлайн-магазині Fama ви зможете придбати презенти з найпопулярнішими істотами, від лева і сови до коня і бика. Завдяки чому ви вкладете в ваш подарунок саме той зміст, який захочете.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.9