Оригінальні Подарунки на Новий Рік


Дорогі Подарунки на Новий Рік

Новий рік в наших широтах є одним із головних свят, якщо не найголовнішим. І не зробити подарунок своїм близьким та друзям в цей день – так само негарно, як забути при чийсь день народження. В деяких компаніях також прийнято вітати колег і начальника, так що список подарунків на Новий рік може бути вражаючим. 

Інколи доводиться добре помізкувати, щоб обрати подарунок для важливої людини. Ми сподіваємося, ця стаття з ідеями подарунків на Новий рік буде корисною для вас, і ви знайдете ідеальні презенти для близьких та друзів. 

 Подарунки на новий рік колегам і партнерам 

Статуетка "Тигр - символ 2022 року" Досить непросто обрати корпоративні подарунки на Новий рік, щоб вони не були банальними чи непотрібними. Завдання ускладняється, коли потрібно зробити подарунки кільком колегам чи керівництву.  Тому вдалою ідеєю буде скористатися символом прийдешнього року та обіграти ваші презенти відповідно до його символіки. Символ 2022-го року – чорний водяний тигр, розкішна тварина, яку часто зображують в мистецтві та предметному дизайні. 

Таким подарунком може бути статуетка у вигляді тигра. В онлайн-магазині Fama представлені екземпляри від українських майстрів скульптури, та відомих європейських брендів. Тигр, що крадеться, або велична тварина в обладунках самурая  - такий декоративний предмет прикрасить будь-який інтер’єр та порадує колегу з гарним смаком. 

Не менш оригінальним подарунком на новий рік буде і монета із зображенням символу 2022-го. Національний банк України, як і монетні двори Австралії, США та багатьох інших країн, випускають ексклюзивні монети умовного номіналу із красивою чеканкою фігури тигра. Такий сувенір буде достатньо серйозним і доречним подарунком для ділових партнерів. 

Якщо у вашій компанії добре ставляться до прикольних подарунків на новий рік, можна звернути увагу на кумедні опції. Наприклад, плюшева голова тигра, що кріпиться на стіну, як  у вітальнях мисливців-колекціонерів трофеїв, тільки без негативних конотацій. Такий подарунок може бути і веселим декором офісного кабінету, і класним презентом для дітей співробітників. 

Що б ви не обрали для привітання колег, подарунок з талісманом нового року буде приємним сюрпризом. 

 Подарунок на Новий рік другу/подрузі/друзям 

Жіноча парасолька "Perfumes" від Pasotti Що подарувати подрузі на Новий рік? Чим порадувати близького друга? А якщо мова йде про цілу компанію? Вибір подарунків друзям може бути справжнім викликом. Запропонуємо вам декілька ідей. 

Звісно ваші друзі можуть мати найрізноманітніші інтереси та завжди можна підібрати подарунок, що порадує близьких та залишиться гарною згадкою. Не варто ігнорувати і корисні презенти, що стануть в нагоді не один раз.  

Так, подрузі можна обрати в подарунок парасолю, але не звичайну, а ручної роботи з вишуканим дизайном. Парасолі від італійських майстрів стають справжніми улюбленцями багатьох жіночих гардеробів. З іншої не менш приємної сфери можна придбати елегантний декантер для вина або зручний дизайнерський штопор, що спростить багато вечірок.  

Для друга вдалим вибором буде щось дуже чоловіче – на кшталт краватки або бритви. Такі віп-подарунки для чоловіків не будуть виглядати банально, якщо ви обиратимете серед пропозицій від брендів-лідерів ринку. Бритви такого класу, наприклад, будуть виключно ручної роботи з різьбою по металу, гравіюванням або інкрустацією кристалами. Іншою опцією можуть бути ручка або візитниця, які також варто обирати серед виробів преміум-класу. Такі дрібнички будуть справжнім акцентом образу ваших друзів-денді. 

Що ж робити з цілою компанією друзів, якщо вибір індивідуальних подарків кожному не представляється можливим? В онлайн-магазині елітних презентів Fama є ідеальне рішення цієї задачі. Дружні компанії зазвичай збираються разом для декількох занять – поговорити за гарним напоєм, пограти в ігри, позмагатися в дотепності. Для всіх цих розваг можна обрати чудові колективні подарунки. Наприклад, пляшку дорогого алкоголю доповнити набором вишуканих келихів. Або ж обрати набір для гри в покер, який можна буде випровути одразу ж після розпакування. Для витривалих і стійких підійдуть нарди або елітні шахи, виконані з дорогих порід дерева ручної роботи.

Подарунки на Новий рік дітям 

Дитячий спальний мішок Baby panda Найбільш вимогливими замовниками напередодні новорічних свят завжди є діти. Важливо і виконати прохання в листі до Діда Мороза, і витримати межі здорового глузду, і ще й гарантувати цікавість подарунку довше, ніж на один день. Якщо ж ви обираєте дитячі подарунки на Новий рік для дітей друзів чи похресникам, або ваші власні діти забажали сюрпризу, ми можемо запропонувати вам кілька варіантів. 

Діти обожнюють будувати халабуди, хованки, тунелі, і використовувати для цього всі підручні подушки, ковдри й килими. Допомогти їм в цьому та трохи вберегти меблі в оселі можна, обравши в подарунок конструктор для халабуд або ж вігвам чи шатер. Асортимент цих міні-будівель безмежний, вам залишається лише визначитися з розміром та кольором.  

Не менш за хованки діти поважають і похідний формат ночівлі. Перетягнути матрац в інший куток кімнати або випросити поспати на дворі влітку. Ці прохання іноді складно вдовольнити через просту турботу про дитячий комфорт і здоров’я. На допомогу з цим може прийти спальний мішок. Та не туристичний, а дитячий. Такий формат передбачає по суті з’єднання всього спального комплекту в єдине ціле тільки в полегшеному розмірі. Гарантуватиме дитячу любов виконання у вигляді веселих тваринок – панди, дракона чи котика. Один недолік кидається в очі – такі спальні мішки чомусь не шиють для дорослих. 

Подарунки на Новий рік близьким та рідним 

Настільна лампа "Стімпанк леді" від Дідковської Для тих, хто ще не визначився із подарунками для родини, можемо запропонувати бліц-поради. Шукайте людину, для якої обираєте презент, та зважуйтесь на один із варіантів. Кожен з них точно буде найвищої якості та в розкішному виконанні. 

Що подарувати на Новий рік чоловіку? Окрім згаданих бритв та краваток хорошим вибором стануть також цікаві аксесуари для дому чи офісу – настільна лампа в стилі стімпанк, годинник із запчастин справжньої ракети, або навіть шматочок метеорита.  

Подарунок дружині на Новий рік. Ще раз запропонуємо дарувати жінкам прикраси або ж наручний годинник. Посуд буде чудовим презентом, якщо ви оберете не каструлю, а витончений сервіз з кришталю чи порцеляни. 

Що подарувати батькам на Новий рік? Книги можуть стати чудовим подарунком для батьків з великою бібліотекою. Так само і вже згадані сервізи та набори для настільних ігор будуть в нагоді і вашим батькам, і всій родині під час святкових застіль. 

 Не вагайтеся, робіть свій вибір та ощасливте рідних та коханих чудовими подарунками під ялинку. А онлайн-магазин вишуканих презентів Fama залишиться для вас надійним джерелом розкішних подарунків і у новому році. 

 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.9