Піжами Для всієї Сім'ї на Подарунок


Піжами Для всієї Сім'ї на Подарунок

Піжамний костюм "Tiger" від Oliz Хоча здається, що такий вид нічного одягу, як піжами, людство користується вже довгий час, насправді в Європі вони почали з'являтися приблизно з кінця XIX століття. Це домашнє вбрання прийшло до нас тим самим маршрутом, що й цифри, лише без посередників у вигляді арабів. У тому сенсі, що їхньою батьківщиною була Індія, з якої піжами потрапили прямо до європейських країн.

До появи піжам люди принаймні на Заході користувалися нічними сорочками. Вони з'явилися приблизно в XVI столітті, а раніше люди спали голими, в різного роду спідній білизні або в тому ж, у чому й працювали. Що, звичайно, не сприяло гарній санітарії. Тодішні нічні сорочки були довгими та покривали ноги до кісточок чи колін залежно від фасону. Створювали їх як правило з бавовняних тканин. Правління нічних сорочок тривало майже чотири століття, доки їх не витіснили піжами.

Чоловіча піжама "Motorcyclist"Цікаво, що і в Індії, і взагалі в країнах Південно-Східної Азії вони були одягом не тільки чи навіть не стільки для сну, а й цілком для вулиці. Взагалі слово «піжама» походить від відповідного слова мовою персів, яке означає легкі штани, щось на зразок шаровар. Вже потрапивши на Захід, піжами були спочатку частиною суто чоловічого гардероба. І лише у 20-х роках XX століття завдяки зусиллям легендарної модельєрки Коко Шанель, яка збагатила жіночий гардероб чоловічими речами, піжами поступово почали носити й жінки. А закріпився і вийшов на інший рівень новий стан речей після фільму 1934 року «Це трапилося одного разу вночі», в якому головна героїня хизувалася в прекрасній піжамі. Багато жінок стали наслідувати й ночувати саме в такому одязі.

Як вибрати піжаму на подарунок?

Найголовніше, коли ви плануєте купити піжаму на подарунок, це вкотре подумати, кому він призначається. Одна справа – зробити презент дівчині, інша – чоловікові, і взагалі третя, якщо адресат вашого подарунка – це дитина. Загалом піжами діляться саме за цими трьома категоріями. Річ у тому, що у кожної з вищезгаданих груп різні потреби та відповідні очікування від одягу, в якому вони спатимуть.

Дитяча піжама "Baby Shark" Наприклад, коли купують дитячу піжаму, дивляться на інші критерії, ніж якби йшлося про нічний одяг для дорослих. І йдеться тут як про різні матеріали – для дітей роблять тепліші та м'якші піжами, так і про зовнішній вигляд. Дитина найчастіше любить, коли речі, у тому числі і його одяг, виконані в яскравих та барвистих тонах, без надмірностей, звичайно. Також добре, щоб вона була покрита якимись прикольними малюнками, наприклад, милими тваринами.

Жіноча піжама "Flower Composition"Інші вимоги до піжам виходять на перший план, коли йдеться про жіноче поле. Тут важливість якісних матеріалів є сусідами з привабливим фасоном нічного одягу. Зазвичай в інтернет-магазині Fama можна придбати піжами, пошиті з бавовни, шовку та модалу. Ці натуральні та синтетичні матеріали славляться своєю м'якістю та приємністю на дотик. Зовнішній вигляд піжам залежить від уподобань дівчини, якій призначається такий подарунок. Комусь подобаються спокійні пастельні тони, а інша віддають перевагу чомусь яскравому. Хтось любить принти, іншим до вподоби однотонні речі. У будь-якому випадку такий презент свідчить про вашу турботу та ніжність.

Можна подумати, що чоловіки вважають за краще практичний одяг, а його зовнішній вигляд їм байдужий. Так що він придбає собі, наприклад, теплу піжаму і не важливо, як вона при цьому виглядає. Але це не так, і чоловіки також часто досить чутливі до краси того, що вони носять, і не менше, ніж до користі, яку та чи інша річ приносить. Тому ваш друг, чоловік чи брат будуть дуже раді отримати від вас чудову піжаму, в якій він виглядатиме максимально стильно.

Де купити якісну піжаму?

Піжамний костюм "Бичок на прогулянці" від Oliz Але кому б не призначався ваш подарунок у вигляді піжами, він у будь-якому випадку має бути ідеальним. Це досягається як за рахунок шикарних матеріалів, так і за допомогою чудово підібраного фасону. В онлайн-магазині елітних презентів Fama ви можете бути впевненими й в першому, і в другому. На вас чекають найкращі піжами як від елітних закордонних брендів, наприклад, з Англії, так і України на кшталт OLIZ. В останньому випадку ви можете ще й підтримати вітчизняного виробника. Різноманітність компаній, що постачають нам піжами, забезпечує великий вибір нічного одягу на будь-який смак та колір.

Хоча нічні сорочки царювали протягом чотирьох століть, піжами все-таки змістили їх із трону. Це сталося завдяки їхній більшій зручності, сучаснішому фасону і, не в останню чергу, медіа. Зараз при словосполученні «одяг для сну» найчастіше на думку спадають саме піжами. За час їхньої популярності на світ з'явилася величезна кількість їх варіантів, що можна помітити й по широкому асортименту піжам в інтернет-магазині Fama. Ви легко знайдете веселу піжаму для дитини, витончену для дівчат, і стильну для чоловіків. У нас же ви знайдете також інші подарунки на кшталт скриньок для годинників.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

0.0