Оригінальні Скульптури на Подарунок


Оригінальні Скульптури на Подарунок

Антикварна колекційна скульптура "Metamorphosis" від Карла Кауби початку ХХ століття Історія скульптурного мистецтва – це історія людства. Задовго до писемності, задовго до появи перших цивілізацій люди вже майстрували перші фігурки. Наприклад, знаменитій Венері Віллендорфській приписують вік 29 500 років. Знайдена на території Німеччини Людина-лев ще старіша, їй близько 40 000 років. Тоді як перша цивілізація, месопотамська, виникла у середині 4-го тисячоліття до н. е., а найперший алфавіт у 2-му тисячолітті до н. е.

Як правило, перші статуетки виконували ритуальну функцію, зображували духів чи богів. Загалом служили зв'язку з духовним світом. Після доісторичного періоду мистецтво створення статуеток підхопили майстри з перших цивілізацій: тієї ж Месопотамії, Стародавніх Єгипту, Індії чи Китаю, де вперше почали робити фарфорові скульптури. Трохи згодом приєдналися і перси з греками. Саме ці культури багато в чому сформували технології створення гіпсових та інших скульптур, а також наші уявлення про те, як вони мають виглядати.

Інтер'єрні скульптури

Авторська статуетка "Арабський мудрець Насреддін", Зігура Н.А.Такі фігурки, як і випливає з їхньої назви, покликані доповнювати облаштування будинку або квартири. Інтер'єрні скульптури бувають дуже різними, тому ви завжди можете вибрати саме ту статуетку на подарунок, яка впишеться у вашу квартиру. Або в облаштування будинку вашого друга, якщо йдеться про презент. Тематика скульптур також на будь-який смак: від бюстів історичних персонажів до фантастичних тварин та абстрактних фігур. Тож вам буде неважко підібрати ідеальний подарунок для ваших близьких та рідних.

Садові скульптури

Раритетна бронзова скульптура "Авгар та Ізмаїл", Леон Піле, кінець XIX століття Через своє розташування садові скульптури відрізняються від своїх інтер'єрних побратимів. Найчастіше вони більші за розміром, хоча це й не закон. Крім того, такі скульптури створюють зі стійких матеріалів на кшталт бронзи. Адже таким статуеткам доводиться стояти на відкритому повітрі за мінливих погодних умов. Але що поєднує садові скульптури з інтер'єрними – це їхній величезний вибір у нашому інтернет-магазині.

Де придбати скульптуру на подарунок?

Статуетки – це суб'єктивна річ, яка потребує індивідуального підходу. Тому дуже важливо мати широкий вибір фігурок, щоб отримати можливість точно знайти те, що вам потрібно. Як ми вже зазначали, в онлайн-магазині Fama ви точно знайдете скульптуру, яку захочеться купити. До ваших послуг скульптури від відомих українських майстрів на кшталт братів Озюменків й Олександра Мацюка та закордонних брендів.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.8