Мисливські Набори на Подарунок: Який Вибрати та Де Купити?


Мисливські Набори на Подарунок: Який Вибрати та Де Купити?

Знайти щось цікаве для дорогої нам людини – не завжди легка задача. Хочеться обрати і корисне, і символічне, ще й щоб відповідало смакам та інтересам. Суттєво спрощує процес вибору подарунку знання про захоплення та хобі близьких. Адже в такому випадку асортимент варіантів просто безкінечний. 

Сьогодні хочемо поговорити про вибір подарунків для людей, які захоплюються полюванням. Ми вже розглядали детально підходи до вибору подарунків мисливцю. Тому в цій статті розглянемо чи не найбільш універсальну ідею – мисливський набір в подарунок. 

Мисливські набори на подарунок

Ексклюзивний набір шампурів "Wild animals - VIP" Як і з усіма іншими хобі, полювання вимагає власне знарядь «праці» - зброї, амуніції до неї, та безлічі дрібних але важливих аксесуарів для комфорту. Так, хоча іти до лісу з важким спорядженням незалежно від сезону і погоди не найлегше заняття, комфорт у такій важливій справі дозволить залагодити неминучі складнощі. З вибором зброї та амуніції ваш дорогий мисливець розбереться сам, а от про корисні аксесуари поговоримо.  До речі, книга в подарунок на відповідну тему теж хороший варіант.

Щоб не розмінюватися на дрібниці або ж для вибору більш ґрунтовного подарунку, варто звернути увагу на подарункові мисливські набори. Вони мають низки цілком суттєвих переваг: 

  • до комплекту як правило входить декілька предметів різного призначення, що знижує шанси не вгадати з подарунком; 

  • мисливський набір завжди спакований в кейс, футляр чи якусь варіацію валізки – це зручно для користування, і гарно виглядає при врученні подарунка; 

  • Мисливський набір «Hunter» тематична прив’язка до полювання зумовлює відповідний дизайн оформлення – мисливські набори із зображеннями звірів та природи ідеально пасуватимуть стилю життя вашого знайомого мисливця; 

  • хоча цілком можливо обрати в подарунок, наприклад, набір мисливських ножів, дещо легше обрати мисливський набір посуду або мисливські набори для пікніка – такі аксесуари стануть у нагоді не лише на привалі після вдалого полювання, але і загалом в будь-якій експедиції на природу; 

  • так як найважливіші цілі мисливського набору – це використання на відпочинку та укомплектування чудового тематичного подарунка, якісні та дорогі моделі зазвичай мають справді розкішний вигляд. 

Які ж бувають мисливські набори? Перш за все, мова йде про набори мисливські-кейси для пікніка – стакани, тарілки, столові прибори. В онлайн-магазині елітних презентів Fama зокрема представлені такі vip-подарунки чоловікові, як розкішні комплекти, до складу котрих, окрім посуду, входять мисливські і туристичні ножі, а кейс навіть має відкидний столик.  

Подарунковий набір 4 чарки «Hunting» з флягою В меншій комплектації можна обрати набір мисливських чарок або комплект шампурів із мисливською тематикою в декорі. Та який же мисливський набір без фляги? Цей безцінний аксесуар входить до складу як найбільших наборів, так і комплектів вужчого застосування. 

Купити мисливський набір буде вдалою ідеєю, та не забудьте врахувати кілька важливих для полювання нюансів: 

  • подумайте, чи ваш знайомий мисливець їздить на полювання на авто, чи віддає перевагу пішим заходам – це суттєво впливає на розмір та вагу підходящого мисливського набору.  

  • врахуйте принципові для мисливця моменти – чи вживає він алкоголь під час полювання, чи розводить багаття, щоб не подарувати недоречні презенти; 

  • досвід та рівень занурення в тематику мисливства – краще знати заздалегідь чи людина профі, чи поки лише цікавиться цим заняттям; 

  • мисливець віддає перевагу самостійному полюванню чи в компанії – обирайте розмір набору, що не буде надмірним чи недостатнім. 

Такі деталі допоможуть не помилитися з вибором та порадувати знайомого мисливця вдалим подарунком, не створивши зайвих незручностей. Окрім того, на відміну від зброї, мисливські набори досить легко обрати в подарунок самостійно, без з’ясування технічних подробиць. 

Обрати вдалий подарунок мисливцю, не заглиблюючись в нюанси й особливості мисливських рушниць, цілком можливо з магазином Fama. Мисливські набори закривають водночас декілька задач – корисність, зручність комплекту, тематичний стиль оформлення. Врахуйте такі деталі, як спосіб і стиль полювання вашої близької людини, та розмір компанії, щоб підібрати найбільш вдалий варіант для приємних посиденьок біля багаття після вдалого полювання. 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.5