Оригінальні Подарунки Мисливцеві: Ідеї, Що Подарувати?


Оригінальні Подарунки Мисливцеві: Ідеї, Що Подарувати?

Здається, що обрати подарунок людині, про чиї захоплення та вподобання ви добре знаєте, може бути досить нескладно. Та насправді з такими людьми виникає інший нюанс – вони вірогідно вже мають основні атрибути свого хобі та ще й чудово розбираються в дрібних нюансах. Тож ризик помилитися чи подарувати щось аматорське чи неякісне відвертає від пошуків серед тематичних презентів. Але не варто боятися. Сьогодні ми поговоримо про ледь не найскладніший випадок із захопленнями наших близьких та друзів, який змушує міцно замислитися – вибір подарунку для мисливця. 

Дійсно, найважливіше знаряддя мисливця – зброю – дарувати не будемо, він купить її сам. А от супутніх атрибутів для користі і задоволення існує безліч. В них легко розгубитися, але є і чудові варіанти, що стануть ідеальним дорогим подарунком мисливцю на день народження чи інше свято. 

Професійне спорядження мисливця 

набір шампурів «Wild animals - VIP»Найбільш очевидними після власне зброї здаються корисні подарунки для мисливця – різноманітні предмети, що зроблять полювання легшим та зручнішим. До цієї категорії можна віднести, наприклад, мисливські набори ножів. Вони доповнять вірний кишеньковий ніж для виконання спеціалізованих задач – наприклад, освіжування здобичі. Мисливські ножі виготовляють з міцної сталі та з практичною зручною ручкою. А для естетики можна звертати увагу на профільний декор – шкіряний чохол з кріпленням на пояс, різьблення чи гравіювання із зображеннями природи, звірів чи зброї. Головне, будьте уважні при виборі, адже говоримо про предмет, що легко може відноситися до категорії холодної зброї, для якої необхідно мати спеціальний дозвіл. 

Наступна група прикладних подарунків для мисливця  - це пристосовані сумки чи наплічники, або навіть патронтажі для набоїв, якщо ви відчуваєте готовність заглиблюватися в нюанси цього заняття. Головними факторами при виборі тут будуть зручність, міцність та легкість. Не обманюйтесь додатковими деталями для краси – все ж мисливський рюкзак має бути непомітним на плечах, витримувати велику вагу здобичі та бути стійким до забруднень. 

Для любителів довгих полювань на великій території або ж просто мисливцям, які намагаються завжди бути підготовленими до всього, чудовим варіантом стануть навігаційні та оптичні прилади. Бінокль допоможе розгледіти качку високо в небі, якщо ваш друг обере сезон полювання на пернатих. А навігатор та компас дозволять не заблукати в лісі та повернутися до точки збору. Керуйтеся при виборі надійністю бренду-виробника таких девайсів та відгуками досвідчених мисливців. 

Хобі для душі та насолоди 

книга «Російське полювання»Не варто піддаватися ілюзії, що сучасні мисливці керуються такими ж мотивами, що і їхні предки. Так, азарт мисливця не далеко пішов від первісних людей в пошуках здобичі. Але відтоді, як людство здебільшого перейшло на постачання продуктів харчування з магазинів, потреба нагодувати родину вже не є основною мотивацією відправитися на полювання. А от бажання виїхати на природу, побачити звірів в диких умовах, постріляти з класної зброї, провести час в компанії друзів та однодумців, і просто вирватися зі звичного життя – то вже зовсім інша справа. Тому і при виборі подарунку рибалці чи мисливцю варто враховувати й інші аспекти полювань – відпочинок та розваги.  

Якщо компанія вже відправилася за місто і вибралася в ліс, не можна принагідно не організувати і пікнік. Та й в будь-якому разі, розвести багаття після довгої гонитви звіра і посидіти за розмовою – велике задоволення. Тому гарна ідея обрати набір для мисливця в подарунок.  Наповнення буває різне, та загалом там мають бути шампури, чарки та іноді фляга для напоїв. Такі набори легко підійдуть за естетичними вимогами, адже часто їх виготовляють бренди преміум рівня, що спеціалізуються на елітному посуді чи аксесуарах.  

парні тарілки «Полювання»Провести гарно час з друзями допоможуть і менш безпосередньо мисливські подарунки. Наприклад, ігри на кшталт шахів, шашок, нард чи покеру. А подарунок такого набору буде ще й досить універсальним, адже веселі забави знадобляться не лише на полюванні. Звісно, варто обирати зручний формат похідного типу. Багато виробників шахів та нард мають в своєму асортименті дорожні набори ігор в маленьких коробках із меншими фігурами. 

Нарешті, для прихильників серйозного підходу до будь-якої справи можна обрати найкращий подарунок – книгу. Не абияку, а спеціальну літературу про різні види зброї, полювання в різних країнах або історичні нариси про це захоплення видатних людей. Безперечно, можна обрати і збірку веселих мисливських оповідок Остапа Вишні, якщо гумор пасуватиме вашому другу. 

Доклавши деяких зусиль для дослідження смаків та потреб близької вам людини, яка захоплюється мисливством, ви зможете обрати чудовий подарунок.  До вашої уваги представлені професійні атрибути, які доповнять серйозний арсенал знарядь досвідченого мисливця. Але й вибір супутніх тематичних подарунків буде правильним, адже ви попіклуєтесь про дозвілля і задоволення дорогого вам мисливця. Презенти для мисливців на будь-який смак ви зможете знайти в онлайн-магазині елітних подарунків Fama. 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.2