Охолоджувачі для Напоїв: Які Бувають і Де Купити?


Охолоджувачі для Напоїв: Які Бувають і Де Купити?

Відро для шампанського з бокалами "Grapes" від Freitas & Dores Багато алкогольних напоїв заведено подавати в охолодженому вигляді або додавати в склянку для віскі пару кубиків льоду. Це допомагає знизити міцність напою, розкрити його смак, а влітку ще й додатково охолоджує того, хто цей напій вживає. Навколо цього в наш час склався вже цілий культ, і здається, що принаймні для деяких видів алкоголю додавання льоду – це не потреба, а скоріше данина традиції.

Людство вигадало велику кількість ідей, як зберігати низьку температуру напою, який вже подали на стіл. Адже не виставлятимеш для цих цілей холодильник. Втім, з цієї статті ви дізнаєтеся, що інтернет-магазин Fama пропонує купити не тільки традиційні охолоджувачі напоїв на зразок відер для льоду, але і девайси, які підтримують напої в охолодженому вигляді без використання льоду.

Охолоджувачі для напоїв: що це таке та їхні види

Охолоджувач для вина Wegg Color Plus Rosso BordeauxВідерця для льоду. Напевно, найкласичніший спосіб подавати алкогольні напої, насамперед шампанське та білі вина, в охолодженому вигляді. Через те, що ця традиція дійшла до нас з аристократичних будинків, то й охолоджувачі для шампанського мають бути розкішними та вишуканими. Одні відерця з льодом з онлайн-магазину Fama явно створювалися під враженням від ексклюзивних аксесуарів, у яких подавали вина коронованим особам. Інші - це буквально раритетні артефакти, які свого часу стояли в чиємусь палаці.

Охолоджувачі вина від італійського бренду Wegg. Ці шедеври сучасних технологій були придумані та створені невеликою групою італійських друзів, котрі любили час від часу збиратися за пляшкою вина. Тому можна сказати, що вони зробили ці охолоджувачі для себе. А зрештою збагатили весь світ. Окрім оригінальної форми у вигляді яйця, продукція Wegg може похвалитися спеціальними пластинами, які охолоджують поміщену до неї продукцію. Це усуває проблему льоду, а також його танення, через що алкогольний напій розбавляється водою, а його смак втрачається.

Набір для віскі від Decanto Набір з охолоджувачами для віскі. Віскі часто подають разом із льодом. Ця традиція прийшла до нас із США, а точніше з фільмів та серіалів, у яких герої саме у такому вигляді вживають бурбон. Але як ми писали вище, проблема у тому, що лід (ох вже ця фізика) має властивість танути й, отже, дуже розбавляти віскі. Тут на допомогу приходять набори, які самі собою  – чудовий подарунок для любителів віскі. Але в нашу статтю ці комплекти потрапили тому, що до їхнього складу входять камені, деякі з них у вигляді куль, які мають природну здатність охолоджувати напій. Завдяки чому, як і у випадку з охолоджувачами для пляшок Wegg, вже немає жодної необхідності возитися з льодом.

Звичайно, на цьому вибір охолоджувачів для напоїв в інтернет-магазині Fama не закінчується. Є ще, наприклад, портативні аксесуари для зберігання льоду та багато іншого. Але при всій різноманітності функціонала та брендів, які ці охолоджувачі напоїв створювали, всіх їх відрізняє висока якість продукту. Так що такий подарунок ще довго прослужить тому, кому ви вирішите його вручити.
Охолодження алкогольних напоїв, чи то шампанське, біле вино чи віскі – це давня історія. Її можна розглядати як ритуальну звичку, але все ж таки в ній є практичний сенс. Це спричинило появу величезної кількості різноманітних аксесуарів для охолодження напоїв. Інтернет-магазин подарунків преміумкласу Fama пропонує охолоджувачі на всі випадки життя: від розкішного банкету та домашнього застілля до пікніка на природі та посиденьок з друзями на полюванні.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7