Настінні та Кишенькові Ключниці на Подарунок: Де придбати?


Настінні та Кишенькові Ключниці на Подарунок: Де придбати?

Під диваном, в ліжечку кота, в горщику для квітів та навіть в морозилці  - де тільки не знайдеш ключі від квартири чи авто після довгих нервових пошуків. А думка про загублені ключі в жіночій сумочці лякає майже так само, як і втрата телефону. Звісно, можна причепити великий помітний брелок, та й це не завжди допомагає. А сучасні технологічні «маячки», що надсилають на телефон розташування певної речі, що досить дорогі для того, щоб причепити їх на кожну річ в своїй домівці.  

Тут стануть в нагоді ключниці для організації акуратного зберігання всіх потрібних під рукою ключів. Такі аксесуари допомагають дисциплінувати себе і всю родину та неухильно слідувати правилу «клади речі туди, звідки взяв». Окрім того, більшість ключниць є чудовими естетичними прикрасами для будь-якої оселі. В цій статті поговоримо про найбільш популярні види ключниць – настінні та кишенькові, і їхні особливості як подарунків. 

Настінні ключниці в подарунок 

Ключниця "Храми Києво-Печерської лаври" Ключниця настінна, як правило, виготовляється з дерева чи схожих матеріалів у вигляді дошки з  гачками для ключів. Різні моделі можуть бути оформлені по різному. Тому ви точно бачили як відкриті варіанти, так і ключниці з дверцятами чи кришкою, про істинне призначення яких навіть важко здогадатися.  

Безперечно, для подарунку хочеться обрати щось ефектне та красиве, навіть якщо мова йде про практичний аксесуар. Купити ключницю на стіну в оригінальному та стильному оформленні буде вдалою ідеєю. В онлайн-магазині елітних подарунків Fama представлені моделі цих аксесуарів в розкішному оздобленні, що стануть родзинкою інтер’єру та оберегом домівки. Так, просто дерев’яна ключниця перетворюється на важливий елемент оселі завдяки кришці чи дверцятам у вигляді ікони в окладі. Завдяки майстерному виконанню часто не надто естетичний вигляд зв’язок ключів приховано від очей гостей за чудовим зображенням, яке ще і має сакральний зміст. 

Окрім ікон, дверцята ключниці з дерева або ключниці з фанери можуть бути прикрашені невеликим панно із різноманітними зображеннями. Підкова чи янгол охоронець на щастя або мотивуючий напис як напуття перед виходом з дому. Додаткового затишку додають милі варіації цього аксесуару, наприклад ключниця будиночок або сховище для ключів у вигляді фасаду кав’ярні з популярного телесеріалу.  

Настінні ключниці бувають всіх форм та стилів, тому обирайте такий аксесуар в подарунок із врахуванням смаків та способу життя дорогих вам людей.

Кишенькові ключниці в подарунок 

Настінна ключниця «Покров Пресвятої Богородиці» Успішно вийти з дому, легко знайшовши ключі – це лише початок місії. Якщо у вас є більше однієї пари ключів при собі, ви напевно знаєте наскільки часто вони плутаються між собою та примудряються сховатися в дрібних кишенях чи підкладці сумки. Металеві краї ключів загрожують подряпати екран телефона чи інші цінні речі. Тут не обійтися без ключниці кишенькової – маленького, але дуже корисного аксесуара. 

Цей помічний предмет являє собою невеликий гаманець із карабінами для ключів всередині та блискавкою чи кнопкою для застібання ззовні. Такі кишенькові ключниці можуть вміщати досить багато пар ключів. Та при виборі подарунку врахуйте остаточну вагу аксесуара із усіма ключами, щоб витримати баланс користі, практичності і краси.  

Органайзер для ключів "Steel ax" Найпопулярнішою, напевно, є шкіряна ключниця, завдяки легкості матеріалу та можливостям для індивідуалізації. Так, ви можете прикрасити ваш подарунок персональним гравіюванням – іменем людини, яка буде ним користуватися, чи красиве побажання. Ключниця шкіряна в більшості варіацій за своєю стильністю та вишуканістю залишає далеко позаду синтетичні аналоги. Тому такий подарунок є поза часом і служитиме довгі роки.

Настінні та кишенькові ключниці на подарунок є чудовим варіантом корисного та необтяжливого презенту. Завдяки своїй універсальності їх можна вписати в будь-який інтер’єр та гардероб, вгадавши лише загальний дизайн аксесуару.  Для гарантованого успіху обирайте якісні варіанти ручної роботи з дерева, фанери чи натуральної шкіри. А щоб ваш презент запам’ятався надовго залиште на ньому персональне гравіювання. Ваші близькі та друзі будуть вдячні вам за допомогу у вирішенні вічної проблеми загублених ключів. 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

0.0