На варті вашого здоров'я


Діяльність підприємства розпочалась в перші роки незалежності України. Сьогодні на підприємстві злагоджено працює колектив понад 250 висококваліфікованих фахівців у галузі радіотехніки з багатолітнім досвідом. Продукція ТМ «ЕКОТЕСТ» експортується у більш, ніж 60 країн світу (СНД, Європи, Азії, Африки, Північної та Латинської Америк). Дилерська мережа представлена в таких країнах як Росія, Республіка Корея, США, Болгарія, Великобританія, Австралія, Аргентина, Бразилія, Греція, Італія, Єгипет, Казахстан, Німеччина, Канада, Туреччина, Сербія, Японія.
Продукцію „ЕКОТЕСТ” демонстрували на багатьох престижних міжнародних виставках, різноманітних конференціях та семінарах, її неодноразово відзначали державними нагородами. Основними принципами діяльності компанії є орієнтація на потреби та можливості споживача, комплексність у підході до вирішення задач контролю радіаційної обстановки, постійний розвиток підприємства та персоналу.

Дозиметри на подарунок

Детектор радіоактивності персональний EcotestVIP призначений для сигналізування про небезпечний рівень гамма-випромінення, а також для оцінювання рівнів дози гамма-випромінення та її потужності. Детектор є чутливим до жорсткого рентгенівського випромінення. Він розрахований на використання без спеціальної підготовки користувача. Для того, щоб він почав виконувати своє основне призначення – сигналізування про небезпечний рівень гамма-випромінення, достатньо просто його увімкнути і розмістити у найбільш зручному для Вас місці. Від цього моменту EcotestVIP в автоматичному режимі буде оцінювати рівень радіаційного фону і, за умови його зростання, попередить Вас про небезпеку звуковим сигналом. У випадку безпечного рівня радіаційного фону дисплей через 5 хвилин з моменту увімкнення живлення вимкнеться, а EcotestVIP перейде в енергозберігаючий режим. При цьому він продовжуватиме контролювати рівень радіаційного фону і відразу ж проінформує Вас у випадку зміни радіаційної ситуації.

Дозиметр-радіометр Terra P+ призначений для контролю радіаційної чистоти місць проживання, роботи та відпочинку; грошових знаків; предметів побуту; одягу; продуктів харчування; зокрема лісових ягід та грибів. Можна використовувати наочним обладнанням для закладів освіти.

Дозиметри на Fama - Unique Presents

0.0