Лампові Годинники від Бренда Past Indicator


Лампові Годинники від Бренда Past Indicator

Ламповий годинник з горіхаЄ всім відомий класичний вислів, який безапеляційно стверджує, що все нове – це добре забуте старе. Саме ця фраза ідеально описує продукцію бренду Past Indicator, чия робота почалася з однієї людини, яка розгледіла щось особливе у популярній у минулому, але нині забутій технології. Вадим Антонов зрозумів, що за допомогою неонових ламп, які замінювали дисплеї у багатьох електронних приладах на кшталт калькуляторів у 50–70 роках, можна робити ексклюзивні настільні годинники. Ця ідея лягла в основу створення Past Indicator, а також його подальшого успіху.

З неоновими лампами Вадима познайомив його дідусь, радіоелектронік на пенсії. Вони валялися у нього на горищі у великій кількості серед інших електронних приладів та запчастин до них. Дідусь підприємця не сприймав лампи всерйоз, але в душі його онука вони залишили помітний слід. Настільки сильний, що саме з ними він вирішив об'єднати ідею стильних годинників. Те, що в результаті вийшло, швидко набуло популярності не лише на Батьківщині бізнесмена, а й за кордоном.

Лампові годинники на подарунок

Годинники, що вийшли, швидко стали користуватися попитом серед любителів ретро-стилю та просто речей з незвичайним дизайном. А для жителів західних країн ці аксесуари є ще й символом холодної війни, оскільки були зібрані у вінтажному стилі з деталей, виготовлених ще в СРСР. Тим більше, дизайнери Past Indicator підживлюють такий зв'язок, випускаючи моделі, присвячені, наприклад, польоту того чи іншого радянського космічного корабля.

Втім, функціонал неонових годинників не обмежується лише своїм безпосереднім завданням показувати час, а також покликанням стильно виглядати на книжковійЛамповий годинник з ясеню полиці у вітальні. Вони можуть похвалитися безліччю інших різноманітних переваг:

  • дата відображається в європейському або американському форматі у 24- або 12-годинному режимі;
  • 2 будильники;
  • 2 режими зміни цифр (звичайний та з накладенням цифр);
  • режим сну для економії ресурсу ламп;
  • можливість корекції часу;
  • світлодіодне підсвічування (можна вимкнути, за замовчуванням синє);
  • можливість змінювати яскравість ламп;
  • пробіг цифр від 0 до 9 кожних 10 хвилин для продовження життя ламп;
  • можливість заміни ламп без паяння;
  • збереження часу при вимкненому живленні;
  • блок живлення 12V у комплекті;
  • розмір: 20 на 8 см і приблизно 8 см заввишки.

Ламповий годинник "Марс"Ще один практичний плюс від використання неонових годинників від Past Indicator – це їхня довговічність. Інертний газ усередині ламп горить дуже повільно, тому запаси його закінчуються досить повільно. З цієї ж причини неон віддає мало тепла, і відповідно лампочки, всередині яких він ув'язнений, не перебувають постійно у температурному перевантаженні та довше служать. До того ж ці годинники працюють від розетки зі споживанням електрики менше, ніж у айфона.

Past Indicator надає гарантію для звичайних моделей на 2 роки, а для елітних – на 5 років. А загалом ламповий годинник здатний прослужити вам до 30 років. Це робить його шикарним подарунком для ваших друзів-шанувальників ретро-техніки та любителів прикрашати інтер'єри своїх будинків та квартир раритетними речами. Чудові лампові годинники від Past Indicator ви можете придбати в онлайн-магазині Fama.

Успіх бренду Past Indicator – це показовий приклад того, як можна знайти свою нішу за допомогою вміло обіграної ностальгії. А також зразок здатності перетворювати застарілі технології минулого, не такі стародавні як пісочний годинник, але якими майже ніхто не користується, на щось сучасне та актуальне. Подібно до того, як кінотеатри заполонили фільми, що експлуатують 80-ті, а музичні чарти – треки в стилі пісень тієї епохи, Past Indicator звернувся до минулого для натхнення при створенні своїх ексклюзивних пристроїв.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.3