Цукерниці ручної роботи: для власного інтер'єру та на подарунок


 Цукерниці ручної роботи: для власного інтер'єру та на подарунок

 Хрустальная конфетница в виде лебедя с позолоченной латунью от Cre Art Почуття прекрасного в людині народжується разом із ним. І ні майбутнім сірим будням, ні нудним життєвим турботам не заглушити потяг до вишуканого і витонченого, прекрасного і гармонійного. Той, хто вміє бачити пишність у дрібницях, чистий душею і вільний у помислах.

Цукерниці на подарунок

Витончені та вимогливі до гармонійного наповнення побуту люди завжди прагнуть оточити себе дорогими вишуканими предметами. Будь то одяг, меблі, декор і навіть столові прилади. Вони добре знають, які елементи інтер'єру потрібні для щоденного вживання, а чим можна передати стан свого внутрішнього світу.

Однією з деталей, що відмінно характеризує власника будинку, є цукерниця. Матеріал, з якого створені дані предмети інтер'єру, в ручній обробці набуває зовнішнього вигляду. За допомогою високої техніки автори виробів в одному елементі створюють цілі композиції, які готові розповісти кожна свою Серебряная конфетница "Squirrel" окрему історію.

На нашому сайті у розділі посуд на подарунок можна купити цукерки, виготовлені з наступних матеріалів:

• Кришталеве скло;

• Порцеляна;

• Муранське скло;

• Срібло.

Кожна з представлених на сайті цукерниць може виконувати кілька функцій:

1. Бути самостійним елементом декору, що прикрашає журнальний столик, камінну полицю або гірку у вітальні.

2. Входить до комплекту посуду для оформлення столу під час десерту або чаювання.

3. Нести основну функцію - зберігання насолод у кімнатах для прийому гостей і під час фуршету.

Як купити в один клік?

 Серебряная конфетница ручной работы "Parrot" У нашому онлайн-бутику Fama Presents, де можна купити елітний подарунок, представлено кілька видів посуду. Серед них ви легко знайдете цукерниці як для власного користування, так і подарунок. Повірте, цукерниця ручної роботи буде гідно оцінена вашим колегою, родичем чи другом. Одночасно з приємним сюрпризом такий подарунок розповість про вас, як про людину з витонченим смаком та тендітним внутрішнім світом.

У нас на Fama.ua ви знайдете такі моделі цукерниць:

• Кришталева у вигляді лебедя;

• Срібна ручна робота «Parrot»;

• Срібна "Squirrel";

• Цукерниця "Abstraction" із муранського скла;

• Порцелянова "Адам та Єва" від Meissen.

На нашому сайті ви легко можете всі ці цукерниці купити навіть не виходячи з дому. З будь-якого питання проконсультують наші фахівці. Вони ж надішлють вам товар до будь-якого населеного пункту по Україні. І нехай вас не лякає ціна. Повірте, якість і гармонія душі варті того!

4.4