Книги на Українською для Дорослих та Дітей


Книги на Українською для Дорослих та Дітей

Подарункова книга Василя Стуса Палімпсести Останнім часом значення української мови зросло ще більше. Адже це є частина самоідентифікації нашого народу, одна з речей, яка відрізняє нас від інших націй. Також мова - це зброя проти тих, хто намагається знищити її разом із носіями. Тож численні книги українською за такою аналогією можна вважати різноманітними видами цієї зброї. І не важливо в такому разі, чи йдеться про класичну українську літературу, чи купівлю книг про Гаррі Поттера українською мовою. Кожне таке видання розширює межі нашої мови, робить свій внесок у її розширення та популяризацію.

Як і сам український народ, його мова століттями зазнавала різноманітних утисків і обмежень, а то й прямих заборон. Однак низка цих трагічних подій не знищила ні націю, ні мову, якою вона говорить, попри спроби полонізації й особливо русифікації. Зараз українська – рідна для 40–45 мільйонів людей у ​​всьому світі. Це робить її 2-3 за популярністю слов'янською мовою і дозволяє бути в тридцятці найпоширеніших мов у світі.

Топ найкращих книг українською мовою на подарунок

Книга "Кобзар" Т. Г. Шевченка, 1943 рікКниги українською мовою, які ви можете купити в онлайн-магазині Fama, сильно відрізняються одна від одної стилем, жанром і ступенем раритетності. Є справжні бібліографічні скарби, перші видання творів українських письменників та поетів, які вийшли ще у ХІХ столітті на кшталт «Кобзаря» Тараса Григоровича Шевченка. Також є наукові дослідження з історії та інших галузей знань від вчених, які жили ще за часів Російської імперії, наприклад Михайла Грушевського. Ці видання часто є великим раритетом. Завдяки ним ви не тільки зможете придбати найкращі книги українською мовою, а й доповнити свій інтер'єр.

Ще один важливий спосіб підтримати нашу країну – купити дитячі книги українською мовою. Таким чином ви не тільки допомагаєте цьому напрямку триматися на плаву, але й привчаєте ваших дітей до рідної мови та читання. Серед інших варіантів є ще видання сучасних закордонних та вітчизняних письменників на кшталт Роберта Гріна та Ліни Костенко. А для вірян у нашому інтернет-магазині ви знайдете різні варіанти Біблій. Або Писання в цілому, або Його книги окремо, тільки, наприклад, Євангеліє. Серед такої літератури також дуже багато раритетних видань, які доповнять будь-яку книжкову колекцію.

Де придбати книги українською мовою?

Подарункові книги у двох томах «Гетьман» Коли йдеться про друковані видання, як не згадати розхожу фразу про те, що книга — це найкращий подарунок. А коли її створено рідною українською мовою – це подвійний подарунок. Придбати такий презент найкраще в онлайн-магазині Fama, адже ми спеціалізуємось на подарунках преміумкласу. Завдяки широкому вибору у нас ви зможете вибрати саме те, що потрібно вам чи відповідає інтересам та смаку іменинника.

Хоча ворог багато разів намагався знищити якщо не українців, то хоч би їхню мову та культуру, у них нічого не вийшло. Навпаки, саме зараз під час чергової такої спроби як ніколи в нашій країні зростає інтерес до того, що робить населення народом. Книги завжди були локомотивом культури та сьогодні нічого не змінилося, попри повсюдну цифровізацію. Тому подарунок у вигляді видання українською буде розкішним рішенням. Особливо якщо це якийсь раритет з історичним підґрунтям. Такі видання не лише цінні завдяки своєму змісту, а й у якості частини книжкової колекції. А так як раніше робили чудові обкладинки, старовинні видання зможуть прикрасити будь-який інтер'єр.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.3