Гетьманська Українська Булава як Сувенір чи на Подарунок


Гетьманська Українська Булава як Сувенір чи на Подарунок

Сувенір "Булава" на підставці з горіха Історично булави - це одні з найдавніших видів холодної зброї, тому що ідея їхнього створення проста. Достатньо було закріпити на кінці палиці щось важке і все, потужна зброя, яка здатна ламати кістки й проламувати голови, готова. Тому досить швидко булави стали популярні у багатьох народів, тим більше, що вони куди невибагливіші у догляді у порівнянні з тими ж мечами, які треба регулярно заточувати.

З розвитком та поширенням вогнепальної зброї актуальність холодного почала різко знижуватися. Але оскільки зв'язок людства з останнім к цьому часу став уже дуже міцний, то холодна зброя почала перетворюватися на церемоніальну, ставати символом чогось, як правило влади. Достатньо згадати меч, за допомогою якого британський монарх посвячує в лицарі. У нашій країні подібну важливу символічну роль стали виконувати українські булави, історично пов'язані з гетьманами.

Гетьманська булава: символ, значення подарунка

Ексклюзивна мармурова булаваОскільки гетьманські булави – це традиційний символ влади в нашій країні, можна купити одну з них як сувенір. Це може бути презент для іноземних гостей або для якоїсь поважної людини. Також булава – ідеальний подарунок від колективу до свого начальника. Той, напевно, зрадіє такому знаку уваги з боку підлеглих. Головний сенс гетьманської булави – це визнання та вираження поваги до людини, яка наділена якоюсь владою. Наприклад, він може бути бізнесменом чи керівником відділу.

Де купити сувенірну гетьманську булаву?

Мармурова булава в дерев'яному футлярі При всій простоті виробництво сувенірних булав – справа трудомістка. Адже тут важливо, щоб не просто навершя трималося на палиці. Такі булави повинні бути зроблені з якісних, а отже, дорогих матеріалів і виглядати відповідно. Саме такі гетьманські булави ви зможете купити в інтернет-магазині подарунків преміумкласу Fama. Як правило, вони створені з мармуру. Цю гірську породу зазвичай вибирають для створення пам'яток через його твердість. Тому ви можете бути спокійними за довговічність наших булав.

Булави з давніх-давен активно використовувалися у війнах і були одним з основних видів холодної зброї. Згодом з появою та розвитком вогнепальної зброї вони більшою мірою втратили своє практичне значення. Але їхній символічний зміст з того часу став тільки наростати. І в Україні булави з часів козаків почали вручати людям, яким довіряли керівництво над військом. А зараз цей вид зброї входить до офіційних символів глави української держави. Тому булава як подарунок – це вираз вашої поваги до адресата вашого презенту.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

0.0