Фаянсова розкіш


Компанія Gіen - витвір англійця Тамаса Хомаса. В 1821 році він започаткував у Франції виробництво посуду - але не простого, а глиняного, виготовленого за англійськими традиційними технологіями.

Спочатку Томас Хомас робив звичайний столовий посуд, але поступово він переорієнтувався на вишуканий і витончений посуд, а також елементи декору. Ще однією особливістю є виробництво посуду з фамільними гербами. Майстри фабрики невпинно прагнуть до поліпшення якості своєї продукції.

Столовий посуд на подарунок

Керуючись традиційними підходами у виготовленні посуду, Gіen робить унікальні предмети, що неодноразово користувалися успіхом на різноманітних виставках світу. Сьогодні Gіen - це насамперед  лідер у виробництві фаянсового посуду у Франції, і як наслідок - найбільш успішна у продажах компанія. Кожна колекція фабрики унікальна. Цінителі посуду Gіen уже багато років віддають перевагу саме цій компанії, оскільки не утомлюються захоплюватися витонченістю форм продукції.

Фаянсова мануфактура Gіen була заснована в стародавнім містечку Жьєн, що знаходиться на півдні від Парижу. Фаянсові вироби Gіen завжди відрізнялися тим, що були виконані в старовинному стилі. Вироби Gіen неодноразово демонструвалися на всесвітніх виставках і щораз викликали захоплення. Усе та ж традиційна техніка виготовлення, геніальна майстерність, бездоганна якість, що поєднується із сучасним характером, - саме це піднесло Gіen на п’єдестал. До того ж, кожна додаткова деталь виготовляється вручну.

Декор Gien на Fama - Unique Presents

4.5