Ексклюзивна астрономія


"Немає інновацій без непокори правилам" - саме ця сімейна філософія стоїть за створенням Encelade - компанії, що спеціалізується на виробництві інноваційних та ексклюзивних запонок.

Encelade є французькою назвою Енцелада, одного із супутників Сатурна, який був відкритий у 1789 році, в рік Великої французької революції. Дата відкриття супутника була визначальним чинником у виборі назви для бренду, оскільки два двоюрідні брати-засновники компанії, які є французами, також зробили революцію, але в концепції запонки.

Запонки на подарунок

Брати працювали над створенням інноваційної, оригінальної і дуже надійної конструкції, яку також було б приємно і легко носити. Для досягнення бажаного результату було витрачено більше двох років кропіткої дослідної, дизайнерської та конструкторської робіт, а натхненням для створення цих, по-справжньому унікальних запонок, стала філософія Haute Horlogerie (Високого годинникового мистецтва).

Результат виявився захоплюючим, насправді рідкісним подвигом у цій області!

Енцелад обертається навколо Сатурна в межах одного з його зовнішніх кілець. Аналогічна концепція кільця була збережена і в запонках, які мають кілька кілець, що обертаються одне навколо іншого завдяки унікальній системі підшипників. Підшипники, що використовувалися (від восьми до дванадцяти на пару запонок - рекорд для цього типу продукту) є одними з найменших у світі. Вони абсолютно безшумні (ознака надзвичайно високої якості), а їх максимальна швидкість обертання становить близько 150 000 обертів на хвилину! Зі сталі, або з 18-каратного золота, з діамантами або без них, ці запонки є доказом того, що інновації є двигуном успіху. Ручне різьблення, полірування, шліфування та крайня обережність, з якою зроблені ці запонки заслуговують того, щоб вони увійшли до Фонду високого годинникового мистецтва.

Задоволення від носіння Encelade буде тривати доти, доки Енцелад продовжує свій орбітальний рух у космосі.

Запонки Encelade на Fama - Unique Presents

4.6