Ексклюзивні статуетки від українського бренду Vizuri


Ексклюзивні статуетки від українського бренду Vizuri

Самобутній стиль скульптур Vizuri

Vizuri - це не просто український бренд з більш ніж 10-річним досвідом роботи, вони представляють собою цілий конгломерат професіоналів: скульпторів, ливарників та інших висококласних фахівців. Разом вони змогли продовжити локальну традицію роботи з бронзою, сліди якої можна простежити ще з кінця XVIII століття.
Їхні роботи відрізняються не тільки відмінною майстерністю та якісними матеріалами. Умільці з Vizuri ретельно опрацьовують кожну статуетку і для цього запрошують знавців тієї теми, на яку буде зроблена та чи інша постать. Це можуть бути дизайнери, історики, костюмери і інші експерти, які допомагають скульптурі стати максимально достовірної для глядача.

Аксесуари від Vizuri

Элитный подарокХоча український бренд основну частину популярності отримав за свої неперевершені статуетки, асортимент компанії цим не обмежується. Майстри, які спільно працюють в майстерні Vizuri, прагнуть постійно розвиватися і для цього весь час намагаються творити якісь нові аксесуари. З-під їхніх рук вийшли розкішні сигарні набори зі срібла, а також ексклюзивний робочий стіл з усіма необхідними для офісного життя аксесуарами. Його унікальність полягає у тому, що стіл прикрашений статуетками самураїв, які будуть охороняти спокій свого дайме.
Ще одна сфера, в якій удосконалюється Vizuri, це виготовлення приголомшливих шахових столів. Бронзові фігури б'ються один з одним за панування на підставці з мармуру і базальту. Стиль, в якому вони зроблені - це класика від українського бренду, і ми ще про нього поговоримо трохи пізніше. Один з шахових комплектів, які ви знайдете в онлайн-магазині Fama, називається «Акули бізнесу». Всі фігури в ньому замінені різними тваринами в образі олігархів, бізнесменів та інших ділових людей.

Статуетки від Vizuri

Історично так склалося, що бронзові скульптури часто використовують в якості прикраси інтер'єру. Перш за все тому, що крім художньої цінності, декоративні статуетки на подарунок при вдалому виборі будуть відображати індивідуальність, світогляд і цінності свого власника. Тому фігурка - це прекрасний подарунок вашому другу або близькій людині, якщо ви добре знаєте її смаки і звички. Подарована вами статуетка буде відображати характер адресата вашого презенту та продемонструє вашу любов, увагу і турботу.
Элитный подарокЯк уже згадувалося, скульптури від Vizuri роблять за допомогою художнього лиття в бронзі. Але крім цього майстри з українського бренду в своїй роботі використовують техніку холодної емалі, запозиченої з ювелірної справи. Завдяки цьому скульптура отримує додатковий обсяг і образність.
Тепер про неповторний стиль Vizuri, про який ми обіцяли поговорити. Справа у тому, що крім величезної майстерності і таланту, які вкладаються в їх статуетки, є ще кілька особливостей, за якими ви завжди відрізните роботи Vizuri. Коли ви будете дивитися на ту чи іншу фігурку від української компанії, то зверніть увагу на те, що статуетки виходять експресивними. Відразу можна зрозуміти, які емоції і думки повинна переживати та чи інша скульптура, згідно із задумом творців.
Элитный подарокІншою відмінною рисою статуеток від Vizuri є гумор. Часом м'який, іноді досить жорсткий, часто майже невловимий, він пронизує майже всі роботи української компанії. Тому будьте обережні, обираючи подарунок, щоб ненароком не зачепити нічиї почуття. І будьте впевнені, що людина, якій призначається презент, має схоже з вами почуття гумору. Зате якщо ваші з ним уявлення про гумор збігаються, ви зі своїм подарунком потрапите в яблучко. Адже мало творчих майстерень не бояться своїми роботами по-доброму потролити публіку.
Український бренд Vizuri вже більше 10 років творить найрізноманітніші статуетки, які прикрашають домівки і робочі кабінети як на Батьківщині, так і за кордоном. Хоча вони виконані на найрізноманітніші теми, їх легко впізнати за виразністю, увагою до деталей, історичною та культурною достовірністю та іронією. Кожна з робіт української компанії - це незабутній подарунок, який легко зробити ексклюзивним, тим більше що вони випускаються тільки обмеженим тиражом. Ви знайдете їх в інтернет-магазині Fama, де ви знайдете й інші ексклюзивні подарунки та дізнаєтесь скільки коштують метеорити, наприклад.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

0.0