Декоративні квіти для дому та саду: які обрати та де купувати


Декоративні квіти для дому та саду

Штучний букет квітівМова квітів така ж різноманітна та глибока, як і людська. За допомогою букета можна зізнатися у коханні, а однією квіткою порвати стосунки. Квітами вітають або висловлюють співчуття. Одна з найбільших радостей жінки — отримати букет без приводу, бо це символ того, що про неї думає її кохана людина. 

При всій своїй красі та витонченим ароматам живі квіти мають декілька мінусів — вони швидко в’януть і підвержені сезону. Саме тому інтернет-магазин елітних подарунків FAMA представляє декоративні квіти на подарунок. 

Види декоративних квітів 

Якщо над красою живих рослин чаклувала природа, то над створенням шедеврів з декоративних квітів працюють талановиті майстри. Перед ними стоїть непросте завдання — максимально наблизитися до оригіналу, створити таку форму, колір і структуру, які не будуть відрізнятися від оригіналу. Для цього вони використовують різні матеріали. 

Декоративні квіти з гофрованого паперу

Природний та екологічний — папір один з найкращих матеріалів для створення унікальних квіткових композицій. Декоративні квіти з гофрованого паперу мають різні форми, кольори та розміри, що дозволяє їм стати прикрасою будь-якого інтер’єру. Вони можуть стати центральною композицією столової кімнати або гостинної, надавши буденності яскравих кольорів. 

Декоративні квіти з тканини

Декоративні кімнатні квіти з тканини додають інтер’єру нотку м’якості та душевності. Завдяки різноманітності текстур тканин та візерунків, вони притягують не тільки красою, а і тактильністю. Тільки уявіть у спальній кімнаті вишуканий букет червоних троянд з шовку, або вічноквітучі півонії з шерсті у ванній — такі букети не можуть залишити байдужим. 

Декоративні квіти зі шкіри

Особливою розкішшю та вишуканістю наділені декоративні квіти для декору оселі зі шкіри. Цей дорогий матеріал говорить про статус, а квіти зі шкіри займають гідне місце в оточенні дорогих предметів інтер’єру.  

Декоративні квіти для дому: у горщиках та у вазі

Перетворити дім на справжні міські джунглі — це останній тренд дизайну інтер’єрів. Декоративні квіти в горщиках можуть органічно поєднуватися з живими, доповнюючи один одного і створюючі неймовірні композиції. Безперечною перевагою декоративних рослин є те, що вони потребують мінімального догляду, але при цьому завжди виглядають свіжими та доглянутими. Такі витвори можна розмістити як ззвоні будинку, прикрашаючи оселю «живими» квітами в будь-яку пору року, так і всередині, створюючи природну атмосферу та доповнюючи інтер'єр.

Де купувати декоративні квіти

До вибору декоративних квітів треба підходити також ретельно та уважно, як і до живих. Завдяки своїй особливості залишатися завжди свіжими та мати натуральний вигляд, такий подарунок особливій людині потребує вашої залученності та часу. 

Штучні квіти Fama

Інтернет-магазин FAMA представляє на ваш вибір декоративні штучні квіти та композиції від всесвітньо відомих майстрів-жінок. Букети з холодного фарфору від Марії Малиновської розтопили не одне серце. Авторка пропонує як витончені витвори в коробці, які завжди мають святковий вигляд і створюють атмосферу торжества, так і декоративні квіти в вазу, наприклад, проліски, які дарують весняний настрій незалежно від сезону. Якщо ж ви хочете по-справжньому здивувати букетом з декоративних квітів, на ваш розсуд представляємо індійський бренд Arte Casa. Його засновниця вбачає своєю місією наповнення будинку елегантністю та естетикою. Декоративні композиції Arte Casa наповнені автентичними для Індії квітами, а тому послугують як прикрасою, так і цікавою особливістю для оселі або кабінету. 

Мова квітів — це мова кохання, свята та особливих моментів. Яким би не був привід, на сайті Fama.ua або в наших шоу-румах ви завжди можете звернутися з питанням, які декоративні квіти купити та отримати професійну допомогу.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.8