Що подарувати православній людині?


У наше століття релігійного і світоглядного різноманіття в наших широтах православ'я все-таки залишається важливою складовою суспільства. Напевно, у всіх нас є віруючий друг, колега, родич або просто хороший знайомий, який серйозно ставиться до своїх переконань. І така людина буде дуже рада і зворушена вашою увагою, коли отримає від вас в подарунок щось дуже значуще для його віри. Тому ми вирішили допомогти вам і скласти список речей, які майже гарантовано будуть з вдячністю прийняті будь-якою православною людиною.

Подарунок православній людині

ПодарокПравослав'я - це одна з християнських конфесій поряд з католицтвом і протестантизмом. І, як і в останніх двох, в центрі Православ'я стоїть Боже Слово, яке викладено в Священному Писанні, Біблії. Відповідно, для віруючої людини ця Книга буде по-справжньому найкращим подарунком. Але так як швидше за все Біблія у нього вже є, то Її найрозумніше дарувати новонаверненим або людям, які тільки почали цікавитися православною вірою. У нашому онлайн-магазині серед інших варіантів ви знайдете Біблію з ілюстраціями Доре, знаменитого французького живописця, подарунковий варіант українською мовою і навіть розкішну Біблію-іконостас!

Звичайно, для православних віруючих, як і для всіх християн, Біблія - ​​найбільший авторитет. Але після неї велику роль в житті православних грають такі книги, як Житія Святих і Молитвослов. Перші являють собою описи життя людей, які внесли величезний вклад в збереження і розвиток православної віри. За їх праведні справи і життя, присвячене Богу, Церква наділила їх особливим статусом Святих. Тому, замовивши на нашому сайті, наприклад, цей варіант Житія Святих, ви отримаєте доступ до історій людей, чиї долі - це відмінний приклад служіння Богу. Молитвослов ж є збіркою молитов на всі випадки  Подарок: Ручкажиття. Так що таке видання в прекрасній обкладинці буде прекрасним подарунком тому, хто тільки починає йти шляхом віри і не знає, як правильно молитися. 

Ще один важливий атрибут православного життя - це, звичайно, подарункові ікони. Ці святі зображення допомагають віруючим в їх молитвах. Серед всіх ікон, мабуть, найважливіша - це зображення Господа Ісуса Христа, який є головною фігурою православної віри. У нас ви зможете замовити, наприклад, таку ікону Спасителя, яка крім безсумнівної богословської, має і величезну історичну цінність. Після Ісуса Христа в центрі православного іконошанування йде Богородиця, і ви зможете подарувати, наприклад, такий раритетний Її образ. Також величезною повагою користуються ікони із зображенням святих. Серед них, напевно, найбільш шанований на нашій території - це Микола Чудотворець, якого іноді в народі ставлять навіть на рівні Бога. Це, безсумнівно, неправильно з точки зору християнства, але вказує нам на величезну любов, яку відчувають до цього Святого. У нас  Подарокє велика кількість зображень Миколи Чудотворця, але ми виділимо цю, за її особливу проникливу атмосферу і раритетність.

Ми закінчимо перелік подарунків, які особливо порадують серце православної людини, на хустках і хрестах. Православні віруючі, посилаючись на слова апостола Павла, вважають, що жінки повинні знаходитися в храмах і церквах в головному уборі, який покриває їх голову. А так як в нашій культурі така роль відведена хусткам, то вони і стали одними з обов'язкових атрибутів будь-якої православної жінки. Такий шовковий головний убір, з одного боку не дуже строкатий і яскравий, але з іншого - завдяки своїм спокійним кольорам підкреслить красу своєї власниці.  Подарок: РучкаЩе одним важливим православним аксесуаром є хрести. Їх носіння підкреслює той факт, що їхні власники не соромляться своєї віри і навіть підкреслюють свою приналежність до православного християнства. В нашем интернет-магазине икон и других элитных презентов ви можете вибрати зокрема класичний золотий хрестик або такий, виконаний в більш сучасному дизайні. 

Безумовно, християнська віра виражається не в речах і дорогих аксесуарах. Але ми залишаємося людьми, і для нас важливо саме фізичне відображення наших переконань. Тому ваш подарунок припаде до душі навіть самому ревної православній людині, адже ви проявили повагу до його релігійних поглядів, навіть якщо самі, можливо, не цілком їх підтримуєте.

4.3