Аксесуари для дому, які зроблять ваш прекрасний інтер'єр ідеальним


Ще кілька століть тому високим рівнем добробуту могли похвалитися тільки королі, герцоги та інша знать плюс найуспішніші буржуа. Але нашому сьогоднішньому комфорту позаздрили б і вони. І зі стрибкоподібним розвитком технологій наші можливості з облаштування домівки тільки ростуть.  І так як немає межі досконалості, то ми вирішили запропонувати вам подивитися на ті аксесуари, які допоможуть вам реалізувати той ідеальний образ інтер'єру, який є у вашому уявленні.

Світильники на подарунок

Почнемо з таких простих речей, як годинник, лампи та світильники на подарунок, але не простих, а дизайнерських. Лампи фірми Designer Light завдяки своєму зовнішньому вигляду справляють досить-таки серйозне враження. Їх стиль з деякою часткою умовності можна описати як стімпанк. Незважаючи на загальний стиль, кожна їх лампа має свій неповторний образ. Але особливо варто відзначити світильники у вигляді гвинтівки і навіть мотоцикла!  Дизайн годинників від Past Indicator, в свою чергу, натхненний неоновими лампами 70-х років. Як і у випадку з попереднім брендом, вся їхня продукція зроблена в одному стилі, але кожний годинник має свій унікальний вигляд. Як, наприклад, цей годинник зі строгим класичним навіть трохи похмурим дизайном.

Продовжимо лінійку аксесуарів, які однаково чудові як в своєму практичному застосуванні, так і в оздобленні інтер'єру та перейдемо до вінтажних вінілових програвачів Crosley від американського бренду . Вся їхня продукція чудесним чином поєднує дух може і не таких вже й давніх, але вже з сивиною часів, коли патефони стояли в кожній квартирі, та новітні розробки в області програвання музики.  Чудовим прикладом цього є, наприклад, цей музичний програвач. Його вигляд однозначно пробудить спогади про молодість у ваших батьків, а то і у бабусь з дідусями. Але разом з тим, цей агрегат може програвати музику з вашого смартфона або планшета через Bluetooth, з MP3-плеєра - через AUX-вхід. І навіть працювати як радіо.

Перейдемо до статуеток. Згадаємо бренди, які роблять для вас свої маленькі витвори мистецтва. Іспанський бренд A. Anglada славиться витонченістю і елегантністю форм своїх статуеток. Особливо добре їм даються образи закоханих, зафіксовані в кераміці. Інша компанія з Іспанії, Nao, спеціалізується на порцелянових фігурках. Їх творчість, немов вікно в дитинство, викликає найтепліші почуття і залишає дуже душевне враження. 

Ще один цікавий бренд родом з Харкова, Spark-decor, виробляє унікальні скляні фігурки. Їх гордість і краса - робоча (!) гітара, яка практично повністю складається зі скла. Перейдемо до української компанії Vizuri, де працюють генії малої форми з бронзи. Їх роботи відрізняються майстерністю, деталізацією і навіть ноткою гумору. Останніми по порядку, але не за значенням відзначимо дует братів Озюменко. Якщо Андрію властиві пишні і харизматичні образи, то Петро схильний до більш духовної і витонченої тематиці. А коли вони об'єднують свої творчі сили, то виходять справжні шедеври.

Пам'ятайте, як на самому початку ми писали про те, що сьогодні ми маємо такі інтер'єрні опції, яких не було у королів і іншої аристократії в Середні віки? Але, тим не менш, ми можемо запозичити дещо з того, чим вони зазвичай прикрашали свої замки і палаци. Наприклад, картини. Це така класика, яка додасть краси будь-якому інтер'єру.  На нашому сайті є широкий асортимент картин найрізноманітніших стилів аж до постмодернізму. Так що вам буде з чого вибирати, щоб  підібрати саме ту роботу, яка найкраще підійде під ваше бачення. Наприклад, картина «Старі верби» авторства Михайла Дерегуса доведе до досконалості будь-який класичний інтер'єр.

Звичайно, це не повний список аксесуарів на нашому сайті, які допоможуть вам втілити в життя ідеальний образ вашого інтер'єру. Тому ласкаво просимо, заходьте до нас. І, хто знає, можливо, «Золотий Грааль» для вашого ідеального інтер'єру знаходиться саме на нашому сайті!

4.7