Парасолі Pasotti в чому їх особливість?


Кожен з нас рано чи пізно стикається з проблемою вибору подарунка для коханої людини, родича або колеги. Не хочеться дарувати річ, яка не знадобитися, але інформації про те, що потрібно людині, може не вистачити. У такій ситуації варто згадати про банальні, необхідні речі, а прикрасити їх може бренд виробника. Наприклад, можна розглянути парасольки Pasotti, як оригінальний, і, в той же час, солідний подарунок, і для чоловіків, і для жінок. Кожен з нас має потребу в парасольці, адже погода в нашій країні непередбачувана, а якщо автором цьої парасольки буде майстерня Pasotti, це дозволить підкреслити стиль і достаток людини.

Парасолі Pasotti користуються популярністю серед солідних людей, а так само любителів стильних і модних речей. Для їх виготовлення використовуються тільки натуральні, якісні матеріали, що дає гарантію довгострокового використання, і елегантного зовнішнього вигляду виробу.

Парасолі Pasotti - трохи історії

Вперше про компанію Pasotti почули в 1965 році, адже саме тоді бренд з'явився на ринці. Засновницею виробництва була жінка, на ім'я Ернеста Пасотті, яка привернула увагу споживачів унікальним у своєму роді підходом до виготовлення парасольок. Спочатку, жінка ставилася до роботи, як до хобі, продаючи свої парасольки всім бажаючим, але після того, як вона вирішила зв'язати свою долю з Вітторіо Джакоміни, концепція бізнесу трохи змінилася, адже чоловік вирішив зайнятися розвитком вже сімейної справи. Саме завдяки спільним зусиллям молодої пари компанія Pasotti дуже скоро стала не просто невеликою ремісничою справою, а великим і серйозним виробництвом.

Незважаючи на те, що в справу було залучено понад сотню працівників, азіатські конкуренти не давали можливості масштабно розвернутися початківцям бізнесменам, тому обсяги випуску продукції залишилися обмеженими. Саме тому парасольку Pasotti купити можна далеко не скрізь, і вона відноситься швидше до ексклюзивної продукції, ніж до товарів масового споживання.

Компанія Pasotti продовжує свій розвиток і сьогодні, тільки тепер кермо влади перейшло вже до дітей Ернести і Вітторіо. Вони регулярно поповнюють колекцію розробок оригінальними конструкціями, стилями та ідеями. Щорічно на ринок надходить близько тридцяти тисяч парасольок pasotti, які можна знайти тільки в найпрестижніших і дорогих магазинах. Ці бутики розташовані в п'ятдесяти п'яти країнах світу, але завдяки сучасним технологіям парасольку Pasotti купити можна в будь-якому куточку планети. Саме інтернет-магазини допомагають зробити продукцію доступною для кожного покупця, що дозволяє розвиватися ексклюзивному бренду набагато швидше, адже обороти інтернет продажів ростуть з кожним місяцем.

Парасолі Pasotti - в чому їх особливість?

В Європі існує всього 4 великі майстерні, які займаються виробництвом парасольок вручну, і Pasotti - одна з них. Виготовляють продукцію безпосередньо в Італії, а саме в Кастеллукьо, але парасольку Пазотто купити можна і в США, В'єтнамі, мексиканських містах і навіть на Гаїті! Але не варто думати, що через широку географію продажів обсяг виробництва парасольок Pasotti зростає з кожним днем, адже це ексклюзивна продукція, яка розрахована на справжніх цінителів.

Парасолі Pasotti є елементом культурного життя, стильним аксесуаром модних і забезпечених людей. Для їх виробництва використовують тільки натуральну деревину, дорогі тканини, а кожна ручка стає витвором мистецтва. У більшості випадків для її виготовлення використовується срібло, яке прикрашає ручна різьба і перламутр, що є своєрідним знаком бренду Pasotti.

Зірки люблять парасолі Pasotti

Парасольки Pasotti по достоїнству оцінили багато відомих людей, наприклад, популярна актриса Хіларі Дафф кожні дев'яносто днів набуває для себе нову, ексклюзивну модель Pasotti, яку спеціально для неї розробляють наші найкращі майстри. Так само компанія Pasotti займалася виробництвом тростини для кліпу Дженіфер Лопес під назвою "On the floor", регулярно створює ексклюзивні моделі для Меріл Стріп і Ферджі.

Одним словом, парасольки Pasotti дійсно оцінили стильні і яскраві люди по всьому світу, і саме ексклюзивне, а не масове виробництво, робить їх настільки затребуваними серед ВІП покупців. Якщо ви вирішили зробити розкішний подарунок близькій людині, начальнику або партнеру по бізнесу, парасольки pasotti - це відмінний вибір! До речі, побалувати ексклюзивним виробом можна і себе, адже аксесуар не тільки захистить вас від дощу, але і додасть імідж стильної, забезпеченої людини. З огляду на, що парасольку Pasotti купити можна не виходячи з дому, ще одним плюсом стає легкість і простота його придбання.

 

4.6