Використовуй красу практично


Організація "Ладья" - молода, динамічно розвиваюча виробнича структура, організована в квітні 2006 року. Серед щирокого споживчого кола компанії можна помітити державні організації і торгові фірми. Географія продажів компанії по РФ вразила її творців, і вже через незначний час про "Ладью" вже говорили в Україні, Білорусії, Болгарії, а також у країнах Балтії.

Мисливські набори на подарунок

На сьогодні підприємство є виробником туристичних ножів, наборів для відпочинку на природі в простому і подарунковому виконанні, а тепер ще й різноманітної сувенірної продукції, серед якої будуть подарункові шкатулки для ножів і унікальні скляні рамки з різними тропічними комахами (метеликами і т. д.) , виконані відповідно до колекційних вимог.

Із створенням компанії були встановлені принципи "якості і естетики", і з тих пір ці принципи невпинно виконуються.
Для виготовлення клинків використовується прокатна листова або кована інструментальна сталь, а також високоякісна кована дамаська сталь (від 300 шарів, твердістю від 62 од. HRC); Рукоятки ножів виготовляються із березового капа, палісандра, чорного і ебенового дерева і не тільки.

Виконання принципу естетики контролюється вірною своїй справі гільдією майстрів. Латунні вставки з текстолітом, художнє латунне лиття, дорогоцінні метали і камені, все це доповнює продукцію "Ладья" і надає кожному її елементу свій особливий шарм.

Продукція "Ладья" на Fama - Unique Presents

4.9