Все про парасолі


Парасольки вважаються незамінними атрибутами як чоловічого, так і жіночого гардеробу, особливо їх нестача відчувається в дощові місяці. Саме тому купити парасольку хорошої якості прагне практично кожен, але далеко не у всіх вистачає часу і грошей на купівлю дійсно хорошого аксесуара, часто ми змушені купувати недорогий зонт, обіцяючи собі купити якісну парасольку з наступної зарплати. А значить, парасолька - оригінальний, потрібний і корисний подарунок, який оцінить по достоїнству більшість людей.

Коротка історія парасольки

Вперше парасолька з'явилася близько трьох тисяч років тому, і винайшли цей зручний і необхідний аксесуар китайці. Основним призначенням парасольки був, звісно, захист свого власника від нав'язливих сонячних променів або опадів. Оригінальні парасольки використовували люди з високим становищем у суспільстві, для того щоб підкреслити свій статус і владу.

Цікаво, що вже в середньовіччі європейські чоловіки повністю відмовилися від використання парасольок, і навіть найсильніші дощі не могли змусити їх скористатися аксесуаром. Причиною було те, що стильні парасольки були визнані тільки жіночої деталлю гардероба.

Сучасні джентльмени з задоволенням ховаються від дощу за допомогою парасольок, так що, вибираючи подарунки чоловікові, обов'язково зверніть увагу на модні парасолі. Звичайно, якщо ви плануєте піднести парасолю як подарунок цей аксесуар, слід купити якісну парасольку, яка прослужить досить довго, тому до вибору такого подарунка треба підійти відповідально.

Брендові парасолі


Діапазон цін на парасольки дуже широкий - можна придбати аксесуар і за сто гривень на ринку, але навряд чи це буде парасолька хорошої якості. Тому в якості подарунка краще розглядати брендові парасолі, купити які можна не тільки в магазинах, але і в режимі онлайн. Вартість таких парасольок безпосередньо залежить від бренду, країни виробника і типу виробу, але підібрати фірмові парасольки можна і за цілком прийнятною ціною.
Звичайно, вибираючи подарунок, хочеться бачити його не тільки на картинці, але і самостійно помацати, перевірити, однак, якщо купувати парасолі відомих брендів в торговому центрі або бутіку, це обійдеться дорожче, ніж при покупці в інтернет магазині. До речі, досить якісно виготовляє парасолі Україна, а ось ціна їх набагато нижче, ніж у італійських або французьких фірм.

Для того щоб знайти на просторах мережі пропозиції самих різних виробників, досить ввести в пошуковій системі запит: «парасолька купити Україна інтернет магазин», і ви зможете не виходячи з дому чи офісу вивчити інформацію про весь асортимент. Ви зможете вибрати найрізноманітніші парасольки: брендові, українські або закордонні, чоловічі, жіночі і навіть дитячі.

Vip подарунки для чоловіків

Дизайнерські парасольки, а так само парасольки ручної роботи, можуть коштувати не одну тисячу гривень, тому вони заслужено вважаються дуже хорошим подарунком класу vip. За статистикою, жінки набагато частіше купують цей аксесуар, але їх залучають парасолі модні, а от дорогі парасолі користуються великим попитом саме серед чоловіків. Вони виступають чимось на зразок статусного, іміджевого доповнення до образу солідного і забезпеченого чоловіка.

Парасолі як елітний подарунок для чоловіка купити можна і в інтернет магазині, і в спеціалізованих бутиках, які орієнтовані на продаж дорогих чоловічих аксесуарів. Перед вибором подарунка необхідно проаналізувати стиль чоловікf, сучасні vip парасолі не обов'язково виробляють класичними, це може бути сама нестандартна, оригінальна модель, з тематичним підтекстом.

Елітні парасолі - особливості

Крім того, що практично всі дорогі, фірмові парасольки якісні, вони мають і інші відмінності від виробів, орієнтованих на масове споживання. В першу чергу, це дизайн ручки. Елітні виробники намагаються створити парасольку оригінальною, не схожою на товари інших фірм, тому саме ручці приділяється велика увага. Вона може бути виконана у вигляді голови тварини, інкрустована дорогоцінним камінням, містити компас або крокомір. Оригінальні парасолі користуються попитом, тому дизайнери постійно працюють над створенням нових моделей аксесуару.

Другим, дуже важливим показником якісної парасольки, є матеріал, з якого вона зроблена. Елітна парасолька виготовляється з високоякісного поліестеревого матеріалу, який відрізняється своєю міцністю і надійністю. Дуже часто елітна парасолька містить малюнок на внутрішній стороні тенту, а зовнішня сторона робиться однотонною, що дозволяє виділити аксесуар на тлі парасольок масового виробництва. Кожна парасолька vip класу – це особлива, якісна модель, і від такого подарунка не відмовиться жоден, навіть самий вибагливий, чоловік.

За допомогою інтернету магазину можна купити італійську, німецьку, американську та будь-яку іншу парасольку в Україні, адже на просторах мережі ви зможете ознайомитися з пропозиціями практично всіх світових брендів.

4.6