В здоровому тілі - здоровий дух


Wunder це компанія яка динамічно розвивається, але дотримується традицій. Бере початок з кінця Другої світової війни, коли власник приступив до виготовлення та продажу предметів домашнього вжитку, в тому числі і ваги.

У 1987 році попередній власник продав компанію сім'ї Кассера, який після кількох років досліджень і аналізу ринку, створив молоду і завзяту компанію. Відбувся перезапуск бренду Wunder з новими продуктами і новим зображенням.

Ваги на подарунок

З появою електронного вагового обладнання у 80 -х роках, WUNDER зосередила свої сили на японській лінії Tanita і на розвитку електронних високотехнологічних вагів.

За ці роки компанія набралася великого досвіду і в 1995 році вирішила розширити свою організаційну структуру за рахунок подальшого збільшення інвестицій у науково-дослідні і дослідно-конструкторські роботи, запропонувати найбільшу точність в контексті міжнародних стандартів з гнучкими, інноваційними і надійними продуктами.
Для того, щоб впоратися з продажами і, перш за все забезпечити сервіс та ідеальні умови для ефективного післяпродажного обслуговування, Wunder тренує і готує відповідний персонал.

У 2000 -х був розроблений бренд вагової лінії Wunder, легкі і прості у використанні, ідеально підходять для ресторанів
та кафе, і також широко використовуються в промисловій сфері. За ці роки компанія відновила домашню професійну лінію, як високоякісний діапазон моди і справжнього вираження. Ваги виготовляються в Італії, та визнані в усьому світі.

У 2007 році разом з іншими партнерами виробничих промислових вагів, компанія відкрила NEWTONLAB - метрологічну лабораторію,
що спеціалізується на лабораторних та періодичних випробуваннях засобів вимірювання маси.

Wunder цілеспрямовано розробила медичну лінію у поєднанні з введенням дуже складних технологій для аналізу тіла, так званих BIA .
У 2008 році компанія розробила першу електронну вагу-крісло, зроблену в Італії, і успішно запустила її на ринки країн ЄС та інших.

Аксесуари Wunder на Fama - Unique Presents

4.5