Стильні чоловічі браслети: як обрати прикрасу для чоловіка


Чоловічі браслети вже не перший рік перебувають на піку популярності. Ще ніколи у чоловіків не було таких величезних можливостей для експериментів з аксесуарами. Ви ще не обзавелися цією стильною прикрасою?

Браслети на подарунок

Ми підкажемо, на що звернути увагу і як вибрати чоловічий браслет, який підійде саме вам. Якщо ж ви не знаєте, де шукати, ‒ загляніть у каталог Fama. У нас зібрані найкращі чоловічі браслети від різних брендів.

Види чоловічих браслетів

Різноманітність цих аксесуарів досягла свого апогею. Сьогодні чоловік може обрати прикрасу для будь-якої ситуації та під будь-який образ. Основні види прикрас розрізняються у першу чергу за матеріалом, з якого вони виготовлені. Ось найбільш популярні чоловічі браслети:
• шкіряні браслети відмінно підходять для повсякденного носіння. Така прикраса з тонким браслетом чудово поєднується з годинником зі шкіряним ремінцем. Найкраще обирати аксесуар із темної шкіри: коричневого, чорного, синього або смарагдового кольору. Такий аксесуар прекрасно доповнить образ із джинсами та футболкою.
• золоті браслети добре поєднуються зі смаглявою та засмаглою шкірою. Такий браслет буде вигідно виглядати з темно-синім костюмом, на формальних заходах і у поєднанні з офісним гардеробом. Не вибирайте занадто масивний браслет, оскільки золото і так буде привертати до себе зайву увагу. Краще обмежитися тоненькою та лаконічною прикрасою ‒ просто та зі смаком.
• срібний браслет ‒ оптимальний вибір для більшості чоловіків. Цей метал відмінно пасує до шкіри різних відтінків і чудово поєднується як з повсякденним, так і з формальним одягом. Якщо це перший ваш браслет ‒ радимо обрати саме такий варіант, оскільки він є найбільш універсальним.
• браслети з намистин також підходять для повсякденних образів. Найкраще вибирати не дуже великі намистини, щоб прикраса не виглядала занадто масивною. Віддавайте перевагу природним відтінкам: коричневому, пісочному. Аксесуари у такій колірній гамі будуть поєднуватися практично з усім вашим гардеробом.
• мотузковий браслет, мабуть, найбільш складний у виборі, оскільки з ним легко прогадати та виглядати «по-дитячому». Найкраще віддавати перевагу таким аксесуарам у морській тематиці. Вони будуть доречно виглядати на відпочинку і в розслабленому повсякденному образі.

З кожним роком все більшою популярністю користуються незвичайні чоловічі браслети, наприклад, виконані з ювелірного каучуку або ж дерев'яні браслети в стилі етно.

Як підібрати розмір виробу?

При виборі браслета слід враховувати, що його довжина повинна бути на 1-1,5 см більше, ніж обхват зап'ястя. Довжина також залежить від конкретної моделі. Крім цього, зверніть увагу і на ширину виробу. Широкі браслети вдало виглядають на крупних чоловіках. Щоб прикраса не виглядало занадто грубою, потрібно віддавати перевагу моделям з виразним малюнком або плетінням. Чоловікам з витонченим зап'ястям варто обирати більш тонкі моделі.

Радимо для початку обзавестися одним найбільш універсальним браслетом, що гармонує з більшістю вашого гардеробу. Пізніше ви зможете експериментувати, привносячи в свій образ якусь родзинку і додаючи в свою скриньку нові стильні прикраси.

4.5