Спокуса розуму


«Kadun» уже багато років є іменем казкових виробів. Володіючи колекційними та гральними перевагами, вони несуть у собі унікальну можливість доповнити інтелектуальний інтер’єр будинку, створити акценти там, де панує розум.

Вироби «Kadun» роблять вагомий внесок в оформлення житла, чудово вписуються в гармонію архітектурного ансамблю. Це знахідка для вимогливих власників, які бажають бачити сенс в кожній деталі, в кожному куточку свого будинку. І все, що для цього потрібно – це ігровий набір «Kadun», незвичайний та неповторний, тонкий витвір мистецтва в руках вмілих майстрів.

Шахи та нарди на подарунок

Виготовляються красиві шахи та нарди з-під рук талановитих майстрів завдяки якісним матеріалам і правильним інструментам. Вони виробляються лише із цінних сортів деревини:
• Польового дуба: він робить вироби надійними та довговічними, з приємною текстурою та чарівною кольоровою основою.
• Африканського махаона: власника витонченого кольорового діапазону, від блідо-рожевого до глибокого відтінку бургундського вина. Він прекрасно витримує форму і розмір, легко полірується чутливими руками професіонала.
• Дикої груші: без тріщин, с щільною структурою деревини, що робить Ваші ігрові комплекти стійкими та витривалими.
•    Макаре: червона порода деревини надає виробам глянцеву поверхню, стійку до механічних ушкоджень.
• Венне: темно-бура деревина, текстура з чорними прожилками – цей матеріал знахідка для шанувальників пікантності та своєрідності. Деревина надійна і міцна, тому вдихнути в неї життя може лише справжній майстер своєї справи.
• Самшиті: неперевершений янтарний колір приємно виглядає, та й тримати в руках цю породу одне задоволення.

Особливе місце в колекції бренду належить виробам із бивнів мамонта. Цей біологічний матеріал нараховує близько 15 000 років. Підкреслена білизна відполірованих граней несе в собі філософію часу, стиль та автентичність минулих віків. В такому виконанні шахи та нарди стають ювелірними виробами, знахідкою для амбіціозних людей, які надають перевагу розкоші в кожній деталі життя. У виробах «Kadun» можна знайти і власний характер – врівноважений аристократичний, або ж сміливий та прямолінійний. Тут кожна клітинка  розуму набуває небувалого звучання.

0.0