Подарунки, варті корони


Марка Ari D. Norman без сумніву є виразником витонченості в сувенірах і подарунках, для яких багато років віддають свою перевагу вимогливі естети. Компанія з’явилася із сімейної справи, з відповідним «теплим» ставленням до роботи. Її історія стартувала в 1974 році, і уже 1989 рік подарував Ari D. Norman шалений успіх – нагороду від королеви Єлизавети ІІ. Королева  цією нагородою  відзначила ідеальну репутацію виробника та його високі експортні поставки.  За все це Ari D. Norman стала офіційним постачальником королівського двору.

Аксесуари на подарунок

Виробничі процеси в компанії проходять під девізом: «Те, про що ти думаєш, стає мрією». Причому, мрією, втіленою в майстерних шедеврах, які генерують собою філософію минулого та задатки на майбутнє.

Колекція Ari D. Norman представлена сувенірами для осіб представницького класу, розкішними виробами для жінок, чоловічими аксесуарами та різними витонченими деталями, які додають рутині фарб, стилю та неперевершеність. Якість срібних виробів більш ніж висока, адже вона контролюється палатою приладів у Англії, а також кожним із п’яти штатів окремо. Підтвердженням висоти цього параметра виступає і популярність колекції марки із стерлінгового срібла 925 проби.

З під рук майстрів невтомно народжуються нові колекції. Їх поява на публіці завжди супроводжується великими виставками міжнародного зразка. Багато виробів після років популярності  набувають статусу раритетів. Цьому сприяє і лімітованість колекцій, які стають справжнім скарбом для колекціонерів та любителів проявити свою індивідуальність.
 

Аксесуари Ari D. Norman на Fama - Unique Presents

4.8