Ексклюзивні подарунки для чоловіка


Ексклюзивні подарунки для чоловіка

У порівнянні з протилежною статтю чоловіки здаються більш передбачуваними і менш вимогливими до речей, які їм дарують. Відповідно, вибрати подарунок для чоловіка вважається більш простим завданням, ніж для жінки. Але за нашим досвідом ми можемо сказати, що це не зовсім так. І коли думаєш, що подарувати другу, чоловікові, батькові, колезі, братові, дідусеві або начальнику, ламаєш голову не менше, ніж при виборі презенту для дружини або керівниці. І щоб допомогти вам у нелегкій справі вибору подарунка для чоловіка, і не простого, а елітного, інтернет-магазин Fama вирішив зробити для вас список з 10 найбільш затребуваних чоловічих презентів.

Подарунки для чоловіка

  1.  Подарункові книги. Ми не раз вже в наших статтях стверджували, що книга - це найкращий подарунок. Не станемо змінювати нашим традиціям і в цей раз. Тому що книга - це найкраще, що можна взагалі подарувати! Ми так стверджуємо не тому, що ми якісь божевільні бібліофіли. Хіба що трошки. Насправді у нас багато причин так вважати. Ми навіть підготували невеличкий список з доказами:
  • Читати - це цікаво! Звичайно, все залежить від тематики, яка цікава людині, її професійної діяльності та хобі. Якщо він бізнесмен, який любить раз на півроку поїхати на полювання, то йому можна подарувати цілий семитомник про управлінське мистецтво, а можна - книгу про мисливські гвинтівки та рушниці.
  • Читати - це корисно! Напевно, найочевидніший пункт, коли хтось починає проповідувати про те, як важливо читати. При цьому книга сприймається як щось на кшталт зелених броколі, які ніхто не любить їсти, але треба, тому що від смачних гамбургерів розтовстієш. Але читання книг - це насолода: від уявного світу, в який тебе занурює автор, від знань, які потім ти впровадитиме в своє життя і станеш сильніше, від красивого стилю вмілого письменника, від розкішної обкладинки і неймовірних ілюстрацій. І до слова...
  •  ...Книги - це не тільки про читання, а й про візуальне оформлення! Всі видання нашого інтернет-магазину Fama чудово художньо оформлені і переплетені. Наші книги прекрасні не тільки завдяки геніальному твору, надрукованому в них, а й через елітний зовнішній вигляд. А ще чимала частина наших книг раритетні і були надруковані не пізніше початку ХХ століття. Тому вони мають величезну історичну цінність і можуть навіть розглядатися як інвестиція. Тому є величезний сенс купити такий елітний подарунок вашому чоловікові.
  1. Набори для віскі. Ще один майже безпрограшний варіант. З усіх алкогольних напоїв саме у віскі, мабуть, найбільш «чоловіча» репутація. І якщо пляшку дарувати в наших широтах якось не прийнято, то набори - цілком. А якщо хочете бути оригінальними, то можна подарувати декантер для віскі. В цьому немає такої практичної користі як у випадку з вином. Але як же красиво це виглядає!
     
  2. Нарди. Нарди - це древня і поважна гра, яка покриває відразу кілька потреб чоловіка: пристрасть до змагань, розминку для розуму і компанію, що захоплено займається однією справою. Саме тому історія нард налічує вже багато століть. І їх популярність і не думає зменшуватися. Раніше гра в нарди вважалася привілеєм королів і знаті, а тепер ви маєте можливість подарувати комплект цієї воістину царської гри вашому другу або родичу. Тим більше нарди нашого інтернет-магазину не поступаються своїм дизайном своїм самим пишним середньовічним колегам. Як, наприклад, такий розкішний зразок з цінних порід дерева, натхненний чином Летючого Голландця.
     
  3. Шахи. Якщо є настільна гра, яка може позмагатися і навіть перевершити нарди в легендарності, популярності і викликом нашим здібностям, то це шахи. Гра, в якій є тільки ви, ваш суперник і дві ворогуючі армії, чия доля цілком залежить від того, хто з командирів виявиться кмітливішим та більш терплячім, краще планує свої ходи і вміє діяти нестандартно. Хто сказав, що подарунки чоловікові не можуть бути інтелектуальними?
    У різний час шахами захоплювалися такі різні люди як великий англійський учений Ньютон і не менш великий італійський - Галілей, німецький геній Еммануїл Кант і батько освіти Дені Дідро. А щоб тільки перерахувати композиторів і діячів культури, які грали у шахи, потрібна буде стаття, яка дорівнює за обсягом цій. Тому обмежимося терміном, яким називають цю гру люди творчі: «Музика для мозку». Бо надто схожі розігрування шахової партії на створення музичного твору. І, звичайно, незліченна кількість полководців і впливових політичних діячів любили і люблять цю приголомшливу інтелектуальну гру. І ви можете допомогти чоловікові, для якого ви шукаєте презент, увійти в таку елітну компанію, якщо подаруєте йому, наприклад, такий розкішний набір.
     
  4. Аксесуари для полювання. Полювання - це давнє і поважне заняття, яке було по суті роботою для наших предків, та стало приємним проведенням часу для нас. Мабуть, якісь інстинкти з первісних часів збереглися в сучасної людини. Тому люди, які займаються полюванням зараз, але вже не для виживання, а власного задоволення, відчувають той же азарт, хвилюючий момент очікування зіткнення з потенційною здобиччю і передчуття майбутньої перемоги над нею, що і наші далекі предки.
    З цієї причини Fama максимально підготувався до забезпечення потреб мисливця і пропонує вашій увазі такі елітні подарунки для чоловіків. Почнемо з чудової барсетки, в яку входить все необхідне: столові прилади, запальничка, фляга і 3 стопки. А якщо вам цього здалося мало, то можемо запропонувати купити повноцінний мисливський набір. Список речей, які в нього входять, настільки великий, що ми не будемо наводити його тут. Тому, якщо цікаво, переходьте за посиланням на сам товар. Для особливих фанатів у нас є ціле видання про це благородне заняття (з захованим справжнім ножем в обкладинці!) А родзинка наших аксесуарів для полювання - переносний кейс з мангалом, 6 шампурами, стопками і мисливським ножем.
     
  5. Статуетки. Можливо, не найбільш очевидний чоловічий подарунок, але ж і сильній статі не чуже почуття прекрасного. І наявність малих скульптурних форм в списку 10 найбільш актуальних подарунків для чоловіків це підтверджує. Напевно, таку популярність статуеток можна пояснити тим, як точно вони передають чоловічу міць і навіть в якоїсь мірі брутальність.
    Серед них є такі ексклюзивні подарунки для чоловіка як, наприклад, ця фігурка «Самурай», якого зображує антропоморфний тигр. Або цей мужній образ гетьмана. А любителям полювання разом з подарунком з попереднього пункту можна подарувати також таку статуетку щасливого мисливця.
     
  6. Парасольки. Перейдемо до стильних чоловічих аксесуарів, з яких найбільше виділяються, мабуть, парасолі. Вони стали неодмінним атрибутом будь-якого джентльмена і являють собою справжні VIP-подарунки для чоловіків. Кожна з парасольок, яку ви зможете придбати в нашому інтернет-магазині, зроблена вручну прославленою італійською компанією Pasotti. Ми вже писали про неї, але якщо коротко, то цей сімейний преміум-бренд вирішив не змагатися з конкурентами в масовості виробництва, а зробити упор на ексклюзивність та найкращу якість кожної парасольки, яка виходить з-під рук майстрів Pasotti. Оцінити чудову продукцію бренду ви можете, якщо придбаєте цей шедевр з ручкою, в яку вставлений рубін і яка прикрашена кристалами Swarovski. Або візьмете стильну синю парасольку з навершям у вигляді золотого лева.
     
  7. Винні аксесуари. Чоловікам властиво присвячувати себе улюбленій справі до самозабуття з легким нальотом фанатизму. Тому якщо ви знаєте, що чоловік, якому ви хочете зробити подарунок - фанат вина, буде дуже в тему подарувати йому що-небудь з винних аксесуарів. А список цей досить великий. Почнемо з чогось масштабного, з винної шафи, де винуватець торжества зможе зберігати свою величезну колекцію вина. Якщо шафа вже є або поки немає колекції, то в якості подарунка підійде аксесуар, який створений, щоб перетворювати звичайне вживання вина в ціле мистецтво. За допомогою декантера молоде вино розкриває свій смак завдяки контакту з повітрям, а зріле - звільняється від тягучого присмаку через осідання на дні декантера більш важких пігментаційних осадів.
    Ще один корисний і при цьому небанальний подарунок чоловікові - дерев'яний настінний штопор. Завдяки йому просте відкривання пляшки вина перетвориться в чарівну театральну виставу. Якщо потрібно щось ще більш оригінальне, можете подарувати інноваційний охолоджувач для вина. Його виробництвом займається ще один італійський бренд, WEGG, про який ми теж писали. Ця компанія, власне, і придумала цей аксесуар. Охолодження вина відбувається за рахунок спеціальної пластини-рефрижератора, а не льоду. Тому вино охолоджується швидко, за півгодини, стабільно тримає низьку температуру кілька годин, і немає потреби постійно додавати свіжий лід замість розталого. І не можемо не згадати ще один класичний варіант презента любителям вина - набір витончених і прекрасних келихів.
     
  8. Ручки. Здається, що дещо дивний вибір, ручка, насправді може послужити відмінним подарунком для чоловіка. З одного боку, через те, наскільки цей письмовий аксесуар прекрасно презентує свого власника. Адже саме ручка виходить на перший план при підписанні важливих паперів, затвердження генеральних рішень і ключових договорів. Таким чином ручка стає свого роду атрибутом влади. Саме тому в нашому інтернет-магазині продаються такі потужні в плані дизайну ручки, як ця лімітована пір'яна красуня, при створенні якої брав участь сам Сильвестр «Рембо» Сталлоне.
     
  9. Вінілові програвачі. Завершуємо топ-10 чоловічих подарунків несподівано воскреслою класикою - патефонами і грамофонами. Ми не можемо зі стовідсотковою впевненістю сказати, чому вони так популярні у чоловічої частини людства. Але можна припустити, що почасти винна мода на ретро, ​​а почасти – те почуття контролю і задоволення від вирішення проблеми, якого не отримаєш від сучасних знарядь програвання музики, коли все, що потрібно - це натиснути на кнопку. Звичайно, сучасні вінілові програвачі технологічно продумані, але все ще кидають нам виклик, коли треба поставити платівку улюбленої групи. До слова, хіба може будь-яка форма зберігання музики зрівнятися з величезним чорним вініловим диском?

Це був топ-10 найпопулярніших чоловічих подарунків магазину елітних подарунків Fama. Сподіваємося, що наша стаття була вам корисна, і ми змогли відповісти на питання: «Що подарувати чоловікові?» А ви своїм презентом порадуєте не одне чоловіче серце, чи належить воно вашому братові, чоловікові або другові!


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.5