Книга в подарунок чоловікові


Обираючи подарунок для чоловіка, пам'ятайте, що ідеальним рішення буде щось, здатне поєднати в собі оригінальність і корисність. У цьому плані книга ‒ відмінний вибір. Ми розповімо, як грамотно вибрати подарунок залежно від того, чим цікавиться і який спосіб життя веде чоловік. Якщо ви будете дотримуватися всіх порад, то такий подарунок не розчарує, а принесе тільки задоволення.

Яку книгу подарувати чоловікові?

До книг звертаються з різними цілями. Для когось це елемент особистісного зростання, хтось просто хоче відволіктися від проблем і відпочити, а хтось ‒ дізнатися щось нове. Залежно від цих цілей книги також будуть відрізнятися.

Подаруйте своєму чоловікові видання, пов'язане з його улюбленим хобі або пристрастю: автомобілями, спортом, напоєм. Також хорошим подарунком будуть книги про саморозвиток і бізнес, які надихнуть чоловіка на позитивні зміни у своєму житті та кар'єрі. Якщо ж ваш чоловік віддає перевагу художній літературі, радимо обрати для нього фантастичну або історичну книгу. Саме ці жанри користуються найбільшою популярністю серед сильної половини людства.

Яку книгу подарувати батькові?

Батькові буде дуже приємно отримати в подарунок гарне видання. Вибираючи, яку книгу подарувати татові, зверніть увагу на добре оформлені тематичні книги, наприклад, про полювання, риболовлю, на військову тему. Також батькові будуть цікаві філософські, пригодницькі та фантастичні видання, адже дух авантюризму не полишає чоловіків ні в якому віці. Якщо батько релігійний, відмінною ідеєю буде презентувати йому подарункове видання Біблії.

Яку книгу подарувати начальнику?

Якщо знайомий вам чоловік керує компанією або має власний бізнес, швидше за все художня література його мало цікавить або ж у нього просто немає на неї часу. Найкращим вибором будуть книги, так чи інакше пов'язані з бізнесом: про менеджмент, владу та великих підприємців. Бізнес-література в дорогому оформленні тільки підкреслить статус людини і зможе зайняти почесне місце в бібліотеці офісу або ж будинку.

Сподіваємося, що тепер ви легко зможете відповісти на питання, яку книгу подарувати чоловікові. А якщо ви в пошуках місця, де можна підібрати найбільш вдалий подарунок, зверніть увагу на наш магазин Fama. Ми порадуємо вас широким асортиментом книг і розмаїттям інших подарунків.

4.5