Подарунок коханій дружині


Вибір подарунка для дружини часто стає для чоловіка справжнім випробуванням – він готовий звертатися за порадою до тещі, шукати варіанти в інтернеті або консультуватися з продавцями в магазинах. Також складно хіба що вигадати ідею, що подарувати чоловікові. З одного боку, дружина говорила про те, що їй потрібна сковорідка і мультиварка, але з іншого вона засуджувала чоловіка своєї подруги, який презентував дружині на день народження набір каструль. Ось і як зрозуміти, який подарунок зробити дружині, щоб вона оцінила його гідно. Саме про це ми і поговоримо.

Подарунок коханій дружині - не так складно, як здається

Жінці підбирати презент завжди непросто, причому не тільки тому, що чоловікові важко подивитися на речі жіночим поглядом, а й тому, що самі представниці прекрасної статі не завжди впевнені в тому, що саме вони хочуть отримати на свято. З одного боку, хотілося б і дороге кольє, а з іншого - це занадто марнотратно, адже треба відкладати гроші на нову пральну машину. До речі, і пральна машина, здається, відмінний подарунок, але якось це не святково і не романтично. Саме так міркують багато дружин перш, ніж відповісти на питання чоловіка про те, що б їм хотілося отримати на день народження або Новий рік.

Щоб правильно купити подарунок дружині на день народження, необхідно уважно слухати її, це дозволить вам зрозуміти, який саме презент вона дійсно хоче. Для цього потрібно знати і характер жінки, і її ставлення до тих чи інших речей, її плани на майбутнє і пріоритети, адже всі жінки різні. В одній сім'ї кращий подарунок дружині - це нові меблі, елементи інтер'єру або дизайну будинку, в іншій - п'ята шуба, а в третій – подорож за кордон. У кожної жінки свої пріоритети, і якщо чоловік хоче купити подарунок дружині на день народження, який приведе її в захват, то йому доведеться їх проаналізувати.

Існує помилкова думка, що для жінки кращий подарунок це діаманти або хутра. Так, багато дійсно цінують такі презенти, але далеко не всі. Можливо, ваша дружина більше зрадіє елітній сумці від модного італійського дизайнера або новому мобільному телефону останньої моделі з лімітованої серії, ніж каблучці або шубці. Для того щоб правильно підібрати подарунок на день народження дружині, задумайтеся про те, що вона дійсно любить, не спирайтеся на стереотипи і установки, постарайтеся знайти саме те, що буде їй до душі.

Який подарунок дружині на день народження підійде більше?

Якщо говорити в загальному, то практично всі подарунки, які дарують чоловіки своїм дружинам, діляться на дві групи - це практичні і романтичні подарунки. Наведемо кілька прикладів практичних подарунків, які напевно оцінять жінки:

Улюблені парфуми. Не можна сказати, що це оригінальний подарунок дружині, але, тим не менше, жінки просто обожнюють парфуми. Коли чоловік дарує той запах, який подобається жінці, це говорить про те, що він розуміє її, знає смак і прагне їй догодити, що завжди не залишиться жінкою без уваги;

Чудовий подарунок дружині на день народження - це різні апарати для косметологічного догляду, який так цінують і люблять жінки. Завжди приємно, коли замість того, щоб їхати в салон краси, можна зробити ту ж процедуру в домашніх умовах і улюбленому халаті;

Світ технологій не обійшов прекрасну половину людства, дівчата нарівні з чоловіками захоплюються сучасними гаджетами, багато працюють з комп'ютерами, займаються дизайном, або мріють про електронну книгу. Так що подарунок з цієї області неодмінно оцінять дружини;

  Подарункові сертифікати - це нова ідея, як привітати зі святом другу половинку, вона відмінно підійде тим чоловікам, які сумніваються, що вгадають розмір кільця, взуття або відповідний аромат парфумів. Досить подарувати сертифікат, і дружина з задоволенням сама вибере собі подарунок, а пояснити свій вчинок можна тим, що у неї смак набагато краще, і ніхто не зможе краще підібрати подарунок, ніж вона сама;

  Ще одна жіноча слабкість - це аксесуари. Причому найкраще замовити подарунок дружині в інтернеті, тут і вибір більший і ціна приємніше. Що саме з аксесуарів вибрати - вирішувати вам, адже тільки ви знаєте, які речі любить ваша друга половинка. Деякі дами обожнюють шкіряні ремені, гаманці і сумки, інші приходять в захват при погляді на кольє, браслети і кільця, багато оцінять дорогу парасольку або стильну хустку чи шарф. В інтернет магазині можна підібрати, як брендові аксесуари, так і різні презенти за доступною ціною, все залежить від ваших можливостей.

Деякі ідеї подарунків дружині

Як відомо, всі жінки дуже люблять сюрпризи, романтику і приємні несподіванки, саме тому сучасні чоловіки все частіше підносять своїм дружинам оригінальні подарунки. Романтичні подорожі, відвідування концерту або іншого заходу, політ на повітряній кулі, вечеря на даху - що тільки не придумують представники сильної статі, щоб порадувати своїх коханих.

За допомогою навідних запитань дізнайтеся, про що мріє ваша дружина. Можливо, їй не потрібна шуба, і вона мріє поїхати в подорож по Європі? Іноді саме про найзаповітніші бажання своїх коханих ми навіть не здогадуємося, зате якщо виходить купити подарунок дружині, який приведе її в захват, то це буде незабутньо для обох. Наприклад, подаруйте своїй коханій цілий день розслаблення - домовтеся про відвідування спа, косметолога, масажиста, після рушайте в кінотеатр, а потім в ресторан - це буде свято для двох, яке ви запам'ятаєте надовго. Часто саме такий сімейний вечір залишає більше позитивних емоцій, ніж галаслива гулянка в клубі.

Завдяки тому, що в наш час існує маса найрізноманітніших пропозицій, на будь-який смак і гаманець, зробити ідеальний подарунок дружині зовсім не складно. Досить прислухатися до жінки, зрозуміти, чого їй не вистачає, про що вона мріє, і постаратися втілити мрії в реальність. Навіть якщо ви не можете дозволити собі подарувати золотий браслет, або відправитися на острови, існує маса альтернатив. Є брендова біжутерія, яка зараз користується широким попитом. Не знаєте, як вибрати те, що потрібно? Вам запропонують сертифікат, подаруйте його коханій, і вона сама порадує себе прикрасою, а замінити острови можна відпочинком в спа готелі - головне, що ви будете разом.

4.5