Оригінальний Подарунок Чоловікові: Що Подарувати?


Дорогі Подарунки для чоловіків

Подарунки для чоловіків: чоловікам, батькам, колегам, партнерам і керівникам

Елітний подарунокЧасом здається, що найважче вибрати якийсь подарунок саме для чоловіків. Звичайно, деякі з нас точно знають, що хочуть на день народження. А іншим простіше догодити класним презентом, виходячи з їх хобі або особливостей роботи. Наприклад, програміст, який працює з дому, напевно зрадіє портативній кавоварці або прикольному горнятку.

Але частіше за все чоловіки самі не знають, який подарунок вони хочуть. Через що вибрати презент, який їм точно сподобається - це та ще проблема. Тому ми вирішили написати цю підказку в якості допомоги для вас, щоб хоч трохи полегшити завдання по вибору чоловічого подарунка.

З цієї статті ви дізнаєтеся, які ідеї подарунків, що підходять саме чоловікові, можна вибрати для коханих, батьків, колег, партнерів і начальників.

Подарунок коханому

Браслети

Чоловічі браслети - це традиційний аксесуар, який буде прекрасним подарунком в рамкахЕлітний подарунок сімейних відносин. У сенсі, що дивно їх дарувати своєму колезі чи начальнику, але чоловікові в самий раз. Тим більше в онлайн-магазині Fama є хороший вибір з розкішних браслетів від італійського бренду Baraka. Вони зроблені в розкішному з золотими вставками, але досить брутальному стилі, так що навіть найбільший противник чоловічих прикрас не посоромиться їх надіти на себе.

Наручний годинник

Класика чоловічих презентів. В онлайн-магазині Fama представлені наручні годинники наступних брендів: італійського Montegrappa, японського Casio, американського Bulova, швейцарського Swiss Military Hanowa та австрійського Jacques Lemans. Кожна з цих компаній має багаторічну історію виробництва годинників та досягла міжнародного визнання.

Тому яку б марку наручних годинників ви не виберіте, ви можете бути впевнені на сто відсотків в довговічності подарунка вашому чоловікові.

Подарунок татові

Парасолі

Елітний подарунокЦей аксесуар - чудовий презент, особливо коли ви даруєте своєму татові розкішну парасольку від італійського бренду Pasotti. Майстри цієї компанії роблять кожну річ вручну, тому ваш подарунок буде справжнім ексклюзивом. До того ж багато з цих парасолів прикрашаються унікальною рукояткою, наприклад, у вигляді орла, бика або лева. Так що ваш батько отримає не просто якісний захист від опадів, який не буде ламатися від першого ж пориву вітру, він отримає прекрасний аксесуар, який ідеально доповнить його образ.

Запонки

Ще один прекрасний аксесуар для вашого стильного тата. Запонки увійшли в моду з подачі французів, які знають толк в красі, ще в XVII-XVIII столітті. З тих пір вони є ознакою не тільки стилю, але й певного рівня достатку. Адже тільки з ним людина може дозволити собі носити запонки, наприклад, з золота, що прикрашені діамантами.

В інтернет-магазині Fama великий вибір подібних шикарних аксесуарів, які в якості подарунка чудово підкреслять вашу любов і повагу до рідного батька.

Подарунок колезі-чоловікові

Елітний подарунок

Ручки

Сама по собі ручка і не такий вже і класний презент. Але якщо ви будете вибирати аксесуар в нашому інтернет-магазині, то точно зможете знайти шикарний подарунок для вашого колеги, якого сильно поважаєте. До ваших послуг елітні ручки від таких престижних брендів, як Montegrappa, німецького Faber-Castell і Kaminskiy Studio.

Завдяки такому багатому вибору ви знайдете презент на будь-який смак: для фанатів «Володаря перстнів» є аксесуар у стилі легендарної саги, для мисливців - ручка у вигляді рушниці тощо.

Ложки для взуття

Ложка для взуття не сприймається нами як подарунок. Але італійський бренд Pasotti, який ми вже згадували в абзаці про парасолі, перевертає наші уявлення про це аксесуар.

Їхні ложки для взуття настільки розкішні, привабливі і зроблені з любов'ю, що кожна з них буде прекрасним подарунком для ваших колег.

Подарунок партнеру-чоловікові

Книги для успішних бізнесменів

Елітний подарунокУ бізнес-середовищі прийнято дарувати презенти своїм партнерам для зміцнення відносин і в якості символу взаємоповаги. Класичним варіантом будуть подарункові книги від успішних підприємців, біографії легендарних особистостей, фінансові енциклопедії або видання про лідерство. Все це - відмінні варіанти на випадок, якщо ви не знаєте, що дарувати.

В інтернет-магазині Fama ви знайдете книги як для конкретних фахівців на кшталт нафтовиків і банкірів, так і біографію Рокфеллера та уроки інвестування від Уоррена Баффета.

Метеорити

Але якщо ви хочете дійсно здивувати свого бізнес-партнера, то подаруйте йому шматочок неба. Кожен з наших небесних прибульців сертифікований, так що ви будете захищені від підробок. Це справжній vip-подарунок для чоловіків, адже за всю історію людства було знайдено поки всього лише близько 200 метеоритів. Так що кожен навіть невеликий фрагмент небесних тіл продемонструє вашу фантазію, креативність у виборі презенту і повагу до вашого партнера.

Подарунок начальнику-чоловікові

Статуетки

Скульптури від відомих українських митців та зарубіжних брендів будуть відмінним Елітний подаруноквибором в якості презенту для вашого боса. Вони прослужать прикрасою для інтер'єру, наприклад кабінету або будинку начальника. Але ще можна подарувати статуетку зі змістом: пафосну скульптуру римського воїна і якого-небудь лідера на кшталт Богдана Хмельницького або іронічну фігуру олігарха у вигляді крокодила і акули бізнесу в образі буквальної акули.

Все залежить від смаків і характеру вашого боса. Але такий подарунок додасть йому індивідуального підходу.

Розкішні набори шахів і нард

Якщо скульптура - це справа індивідуальна і не завжди може зайти адресату вашого подарунка, то елітні набори шахів або нард будуть доречні в 99% випадків, навіть якщо начальник - не великий любитель цих ігор.

Грецький бренд Manopoulos, Kadun і інші виробники чудових комплектів шахів та нард в своїй роботі надихаються дизайном аристократичних наборів XVIII і XIX століття і історією різних країн і культур. Це робить їх оригінальним і неповторним подарунком.

Хоча вибрати подарунки чоловікам часом дуже і дуже непросто, інтернет-магазин Fama постарався по максимуму полегшити для вас це завдання. Чи буде ваш презент призначатися вашому чоловікові, батькові, колезі, партнеру або начальнику у нас ви знайдете подарунок для кожного.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.8