Подарунок коханому


Кожна дівчина хоче вразити свого хлопця оригінальністю свого подарунка, і, в той же час, побачити на його обличчі справжнє захоплення при вигляді сюрпризу, але як цього добитися? Сучасні хлопці вельми різнобічні, тому вгадати їх вподобання і побажання не так вже й просто, а ось запитати прямо багато пані не наважуються. Навіть незважаючи на те, що психологи довели нелюбов чоловіків до сюрпризів і несподіванок, багато представниць прекрасної статі ігнорують цей факт, продовжуючи винаходити все нові ідеї подарунків.

Підбираємо оригінальний подарунок коханому

В першу чергу, слід визначитися, де ви плануєте вибирати сюрприз для свого хлопця. Більшість сучасних жінок впевнені, що найкращі пропозиції, асортимент і вибір саме на просторах інтернет магазинів. Тут можна не виходячи з дому купити віп-подарунок для чоловіків, який нелегко знайти в магазинах і торгових центрах, причому за дуже хорошою ціною. Ви можете вибрати дорогу річ відомого бренду або зупинитися на практичному і корисному подарунку- тут все залежить від особливостей характеру і переваг вашого чоловіка.

Деякі представники сильної статі приходять в захват від таких елітних і стильних предметів, як декантер або ексклюзивні видання книг, а іншому до душі запонки або затиск для краватки. Тому, перш ніж приступати до вибору подарунка для коханого, необхідно ретельно уявити собі коло його інтересів, захоплення та хобі, адже всі чоловіки різні, і те, що сподобається одному, може абсолютно не надихнути іншого.

Подарунок найкоханішому - враховуємо хобі

У тому випадку, якщо ви знаєте особливості характеру і захоплення чоловіка, для вас не важко буде правильно вибрати подарунок коханому - Київ багатий елітними бутиками, торговими центрами і ексклюзивними студіями, де вам напевно запропонують масу варіантів, як порадувати свою другу половину. Якщо ж ви не хочете переплачувати, то краще замовити подарунок коханому через інтернет, попередньо оглянувши аналогічну річ в магазині - ціна буде значно нижче. Як же вибрати саме ту річ, яка підійде коханій людині, і дійсно порадує її?

  Якщо ваш чоловік - справжній цінитель модних речей, брендів і оригінальних елементів стилю, то вибрати подарунок коханій людині буде зовсім не складно. Він напевно зрадіє краватці метелику, брендовому джемперу, шарфу, елегантному парфуму або стильним сонцезахисним окулярам;

  Для хлопця, який захоплюється спортом, так само існує великий асортимент придатних речей. Незвичайний подарунок коханому може мати емблему спортивного клубу або тематичний ухил, наприклад, підійде елітна ручка з футбольним м'ячем, брелок з тенісною ракеткою, і так далі;

Сучасні хлопці приходять в захват від нових гаджетів, і дівчата не забувають використовувати цей факт в процесі вибору подарунка. Коахний напевно оцінить дорогий чохол для телефону з натуральної шкіри, якісну мишку для комп'ютера або навушники;

Багато чоловіків захоплюються ексклюзивною літературою, антикварними речами і мистецтвом. Найчастіше це вже досвідчені, солідні хлопці, яких не здивувати шарфом або чашкою з фотографією. Інтернет магазини пропонують безліч колекційних видань, елітних подарунків, які не залишать байдужим жодного, навіть самого забезпеченого чоловіка;

А ось хлопці, які працюють вдома, наприклад, програмісти або дизайнери, оцінять такі подарунки, як термо кружка, теплий затишний плед, і все, що може зробити робоче місце ще більш комфортним. Оригінальний подарунок коханому чоловікові повинен бути дійсно потрібним, тому дарувати третій плед або п'яту подушку для сидіння - неактуально. Постарайтеся уявити себе на місці свого хлопця - чого б вам не вистачало для повного комфорту?

Окрема категорія чоловіків - гурмани, але й тут вибрати подарунок коханому далеко не так складно, як здається. Напевно гурман прийде в захват від елітних келихів для вина або віскі, декантеру, набору красивого посуду або екзотичних спецій. Тут є, де пофантазувати, адже в наш час існує безліч можливостей по-справжньому здивувати гурмана;

Чудовий подарунок коханому чоловікові, який любить ерудовані гри – це шахи, а от які саме, тут вже вибирати вам. Це можуть бути дорогі, ексклюзивні шахи або нарди, які зроблені на замовлення, але можна знайти і простий набір для гри. Але тільки в тому випадку, якщо у коханого все ще немає аналогічної речі, в іншому випадку це буде неактуально.

Риси характеру і вибір подарунка

Перш ніж купити подарунок коханому чоловікові, задумайтеся про те, що може максимально задовольнити його за характером. Якщо людина по натурі агресивна, запальна, то вона напевно оцінить боксерські рукавички, грушу або набір гантелей, адже саме в процесі спортивного навантаження найпростіше заспокоїтися і остудити емоції. Для романтичних хлопців підійде подарунок, який буде нагадувати про любов і довіру, це може бути оригінальна статуетка, стильна попільничка або картина. Головне, що річ завжди буде поруч, чоловік зможе поставити її в своєму кабінеті або вдома, і вона буде нагадувати йому про вас.

Багато чоловіків - люблять конкурувати і перемагати, причому це часто виражається не тільки в спорті та бізнесі, але і в зовнішньому вигляді. Якщо ваш коханий з цієї категорії, то він напевно оцінить дорогу запальничку, затиск для грошей або стильні запонки, які дозволять йому відчувати себе найкращим на тлі інших. Звичайно, такий подарунок не може коштувати дешево, але якщо він буде правильно підібраний, то допоможе вам підкорити серце коханого  на довгі роки.

Вибирайте подарунки з любов'ю, ретельно вивчіть особистість вашого хлопця, його інтереси і захоплення, роботу і відпочинок, тільки так ви отримаєте повне уявлення про те, що може його дійсно привести в захват!

4.5