Подарунок другу


Існують такі свята, на які неодмінно хочеться зробити дійсно вартий уваги і дорогий подарунок для кращого друга. Це може бути День Народження, якась особлива дата, професійне свято - у всіх друзів свої традиції, але подарунки дарують всі. І дуже часто саме купити подарунок другу стає по-справжньому складним завданням. Здавалося б, то, що потрібно батькам, дітям, дружині або сестрі - це зрозуміло, а ось про побажання кращого друга дізнатися не так просто.

Креативний подарунок другу - як правильно підібрати

Перш ніж вибирати сюрприз для товариша, слід точно визначитися з тим, яку реакцію ви хочете у нього викликати цим подарунком. Можливо, вам хотілося б здивувати друга, домогтися шокового стану, розсмішити його, або зробити серйозний, дорогий подарунок, який завжди буде з ним. Тут все залежить від особливостей вашої дружби, якщо одному товаришеві можна подарувати триденну поїздку в гори, то іншому це здасться недоречним, він віддасть перевагу елітному портсигару або брендовій статуетці.

Дуже важливо враховувати характер, вибираючи подарунок другу, Україна - велика країна, можна підібрати подорож сюрприз будь-якої тематики - відпочинок на морі, в горах, в елітному готелі або заміському будинку. Головне, щоб була можливість незаплановано вирватися на кілька днів, що теж важливо враховувати. Адже далеко не кожен зрадіє подарунку, який стане причиною сімейного скандалу або звільнення. Саме тому, дізнайтеся обставини життя вашого друга перш, ніж вибирати йому сюрприз.

У процесі спілкування прислухайтеся до слів вашого товариша - він напевно побіжно згадає про те, як йому не вистачає хорошого щоденника для роботи або автомобільного холодильника. Головне, уважно слухати людину, але й так само не забувайте про навідні питання, але вони не повинні бути нав'язливі і прозорі. Віддалені натяки, історії, все це допоможе уточнити побажання товариша щодо подарунка.

База для вибору ідеального подарунка

Цікаві подарунки друзям повинні бути не просто красивими або дорогими, але і потрібними, практичними, затребуваними, а ось що для людини означають ці якості, залежить від його особливостей. Для когось на першому місці стоїть імідж і стиль, така людина зрадіє будь-якому подарунку, який допоможе їй виділитися на тлі оточуючих людей, показати свій статус. Це може бути брендова парасолька, стильна запальничка, дорогі запонки або годинник. Деякі захоплюються мобільними пристроями, комп'ютерами і гаджетами - для таких людей і подарунок слід вибирати з відповідної галузі. Любителі елітного дозвілля напевно оцінять дорогі винні келихи, набір для віскі, портсигар або дорогу попільничку.

Є ще одна підказка, яка допоможе вибрати подарунок другу: Київ останнім часом став буквально центром розвитку спортивної культури. Чоловіки активно відвідують тренажерні зали, громадяни з задоволенням їздять на велосипедах, катаються на сноубордах і ходять в басейни, можливо, і у вашого друга є спортивне хобі? Тоді з вибором подарунка буде набагато простіше, адже спортивна тематика обширна - важливо знати, чим саме займається людина, і підібрати їй те, чого у неї немає. Красива пляшка для води, спортивна сумка, брелок з емблемою улюбленої спортивної команди, шолом для їзди на велосипеді, і багато іншого.

Те, наскільки слушним і необхідним буде ваш подарунок другу, безпосередньо залежить від кількості відомостей, які у вас є. Улюблений спорт, давні захоплення, нові хобі або робочі обов'язки - все це база, яку потрібно вивчити, щоб вибрати презент.

Стильний і потрібний подарунок

Оригінальний подарунок товаришу  не завжди повинен бути дорогим, причому це залежить не стільки від ваших матеріальних можливостей, скільки від фінансового становища друга. Якщо людина заробляє небагато, то вишукана ручка або ремінь за кілька тисяч швидше принизять його, а не порадують. Це дуже важливий нюанс, про який не варто забувати, вибираючи презент. Друг може подумати, що ви намагаєтеся йому показати свої можливості, пошкодувати або образити, тому намагайтеся підібрати саме той подарунок, який буде для нього оптимальним по вартості, функціональності і іншим характеристикам.

Великим попитом серед сучасних чоловіків користуються різні аксесуари, так що порадувати кращого друга можна рукавичками, ременем, парасолькою або краваткою, але тут теж є свої підводні камені. Далеко не всі чоловіки люблять носити парасольки, деякі ніколи не надягають краватку, так що дізнайтеся ставлення вашого друга до того чи іншого аксесуару перш, ніж купувати його в якості подарунка.

Оригінальний подарунок другу - наручний годинник, зараз можна знайти їх з найрізноманітнішими цінами, і практично в будь-якому торговому центрі або інтернет магазині. Але деякі хлопці впевнені, що «щасливі годинників не носять», переконайтеся, що ваш друг не з них, інакше подарунок виявиться недоречним. Стильні чоловіки дуже люблять такі речі, як затискачі для грошей, чохли для окулярів, браслети елітних чоловічих брендів, якщо ваш кращий друг саме такий, то підібрати подарунок йому буде нескладно, але і не дешево. Ще оригінальніший презент - шматочок космосу. Дізнатися скільки коштує метеорит, ви зможете на нашому сайті.

Вибираючи подарунок найкращому другові, важливо показати йому, що ви знаєте його захоплення, розумієте його, а не просто купили дрібничку на честь свята. Саме тому потрібно ретельно продумати, що може призвести гідне враження, не образити, не засмутити, порадувати або здивувати. Деякі друзі люблять дарувати один одному сюрпризи, які призводять в шок, інші - зустрічаються в елітному ресторані і презентують один одному дорогі аксесуари, комусь по душі разом поїхати на природу - це все залежить від вас. Підходьте до вибору з душею, оцінюйте всі за і проти, перш ніж купити той чи інший презент, уявіть себе на місці друга, і тільки потім сміливо приймайте рішення!

4.3