Пір'яна ручка в подарунок


Популярність ексклюзивних і стильних аксесуарів зростає з кожним днем, адже саме такі подарунки максимально підходять для солідних людей, керівництва або бізнес-партнерів, та й близькe людинe або родича хочеться побалувати оригінальною і модною річчю. Новинки в асортименті сучасних і престижних подарунків - вінтажні пір'яні подарункові ручки чоловікові чи жінці! Такий аксесуар відмінно впишеться в інтер'єр робочого кабінету, додасть обстановці солідності й оригінальності, а ділові люди дуже цінують подібні нюанси, так що подарунок напевно припаде до душі кожному бізнесмену і професіоналу своєї справи.

Як з'явилася пір'яна ручка?

Чи знаєте ви, що першою в світі пір'яною ручкою є перо гусака? Так, саме так починали своє існування популярні і дорогі нині аксесуари для письма. Місцем народження пір'яної ручки прийнято вважати область Іспанії, саме там, в шестисотому році нашої ери люди вперше використовували гусяче пір'я для письма. З цього моменту стартувала еволюція пір'яних ручок. Ручка чорнильна пір'яна, купити яку можна і в наш час, з'явилася в 1830 році, і її відразу оцінили по достоїнству багаті і знамениті люди. Саме це послужило поштовхом до створення дорогих пір'яних ручок, до складу яких входило золото, дорогоцінні камені і інкрустації.

Пізніше з'явилися пір'яні авторучки, і чорнильниця перестала бути обов'язковим додатком до пера. Автоматичні пір'яні ручки купити в Києві можна в самих різних магазинах, як в канцелярських, так і в брендових бутіках елітних аксесуарів, тут же можна знайти і чорнильні ручки, і навіть імітацію гусячого пір'я, якщо саме такий подарунок ви хочете подарувати.

Магазин пір'яних ручок - що вибрати?

Якщо ви вирішили подарувати оригінальний аксесуар, то перше питання, яке виникне, це яка пір'яна ручка краща, в чому її особливість, і, звичайно, скільки вона коштує. В наш час часто саме ціна стає каменем спотикання при виборі товару, не виняток і пір'яна ручка, яку купити наприклад в Харкові можна по абсолютно різній вартості. Від чого залежить ціна? Ми розділили всі пір'яні ручки в Києві, Харкові та інших містах на три групи.

1. Високий ціновий сегмент. Дорогі пір'яні ручки є іміджевими, колекційними або представницькими. Це володарі характерного золотого пера, яке має іридієвий накінечник, і корпусу з дорогого металу, інкрустованого каменями. Неважливо, в якому місті планується покупка такої ручки, чи то Київ чи Харків, пір'яні ручки високого цінового сегмента завжди виробляють обмеженою партією або тематичними колекціями. Перевагою тут є і той факт, що предмет може бути виконаний вручну. Ексклюзивніше буде лише купівля метеориту.

2. Середній ціновий сегмент. Якщо вам потрібна пір'яна ручка, купити яку ви вирішили для повсякденного використання, то можна обзавестися пером за середньою ціною. Матеріали для виготовлення використовуються практично аналогічні високому сегменту, тобто бронза, золото, латунь або сталь, а накінечник - іридієвий. А ось корпус буде зроблений з більш економічного матеріалу, наприклад, латуні, пластмаси або сталі. Дизайн так само буде відрізнятися від дорогих ручок - це скоріше діловий, не помітний стиль.

3. Низький ціновий сегмент. Це пір'яні ручки, які мають штамповані пір'я, без накінечників, виготовлені з твердих сплавів. Для виготовлення корпусів частіше використовують пластмасу.

Інтернет-магазин пір'яних ручок

У наш час набагато простіше і вигідніше купувати подарунки в інтернеті. Переваг досить багато, і в першу чергу це той факт, що купити пір'яну ручку в інтернет магазині обійдеться дешевше, ніж в торговому центрі або бутіку. Перевірено, що брендові товари на просторах інтернету продаються за більш вигідними цінами, так що, перш ніж купити пір'яну ручку в магазині, уважно вивчіть пропозиції всесвітньої мережі, можливо, у вас є шанс заощадити.

Щоб ознайомитися з пропозиціями всіх інтернет-магазинів, які можуть організувати доставку в Україну, досить ввести запит «пір'яна ручка Україна». Ви відразу зможете ознайомитися з пропозиціями безлічі торгових сторінок, і вибрати той аксесуар, який підійде по всім параметрам саме вам.

Не варто забувати і про перевагу асортименту на просторах мережі, пір'яні ручки купити в інтернет магазині можна найрізноманітніші, як дорогі, ексклюзивні, так і більш прості моделі, все залежить від ваших побажань.

Вибираючи пір'яну ручку, необхідно, в першу чергу, оцінити переваги того, кому вона призначена. Якщо людина дійсно «гурман» і в наш час вважає за краще писати саме пером, то їй буде по-справжньому важливо, з якого матеріалу зроблена ручка. Для тих, хто просто хоче спробувати такий аксесуар, щоб відповідати модній тенденції, підійде і недорога ручка. У будь-якому випадку, пір'яна ручка стане оригінальним і стильним подарунком.

4.8