Краса людини - в красі її листа


У 50 років ремісник Франческо Рубінато вирішує відкрити власний магазинчик канцелярського  приладдя. Крім торгівлі , господар займався налагодженням старовинниої , улюбленої письмової канцелярії . І дуже швидко зрозумів , що люди тяжіють до ексклюзивного , індивідуального, не такого , як у всіх , письмового приладдя. І саме індивідуальності вони віддають перевагу, а не функціональним , економічним, зручним, але знеособленим канцелярським приладдям. І в кінцевому підсумку , емоційна забарвленість взяла верх над зручними, але бездушними моделями.

Письмове приладдя на подарунок

Франческо проаналізував , що існує запит на стилізовані під старовину письмові набори , і почав керуватися цією ідеєю , виготовляючи персональні маленькі скриньки для зберігання письмового пера. Туди ж , на прохання клієнта , вкладалися чорнильниці , чорнило , прес- пап'є , різні види сургучу і пристосування для його розігріву під друк . І все це виготовлялося з великою любов'ю до своєї продукції і людей , які будуть нею користуватися , все робилося з натуральних матеріалів і забарвлювалося нешкідливими барвниками.

Коли Франческо було 80 років , він почав працювати з компанією Patrizia Rizzato . У цьому співробітництві його ремесло зробило новий , якісний стрибок вперед. Піднесене партнером рідкісне художнє чуття і вправні навички ремісників підштовхнули до створення нових , вельми успішних на ринку , моделей. Бізнес виріс , став особливо прибутковим і дохідним , тому маленький магазинчик , колишнє « гніздечко бізнесу » , довелося продати - диверсифікація бізнесу вимагала колосальних витрат особистого часу , величезних зусиль і відданості своїй справі .

З тих пір компанія росте , займає нові ринки збуту , її ексклюзивні представники пропонують товари в Німеччині , Франції , Іспанії , Польщі, Литві , США , Канаді, і ділові зв'язки розширюються по всьому світу. Товари виставляються і отримують головні призи на найпрестижніших виставках канцелярських товарів у Франкфурті , Бірмінгемі , Нью -Йорку , Токіо, Гонконгу , Парижі , Мадриді .

Аксесуари Francesco Rubinato на Fama - Unique Presents

4.2