Книга, яка повинна бути в кожному домі


Біблія є однією з найбільш популярних книг у світі. Кількість копій священного писання досягає трьох мільярдів. Безсумнівно, ця книга заслуговує на те, аби зайняти поважне місце в будинку кожної православної людини. До того ж, Біблія - ​​це універсальний подарунок, незалежно від віку і статусу обдаровуваного. Якщо Ви ще не обзавелися власним примірником цієї «книги книг» або ж задумалися про вишуканий подарунок, Fama ‒ Unique Presents може запропонувати Вам дещо особливе.

Біблія на подарунок

Це не просто чергова публікація Біблії. Це ‒ унікальне факсимільне видання надзвичайно рідкісного стародруку «Історія Біблії, Старого і Нового Заповіту» (Historiae biblicae Veteris et Novi Testamenti).

Ця книга була видана в Аугсбурзі в 1748-1757 рр. Її формат відповідає оригіналу, а вага становить 2,75 кг.

Це Біблія в ілюстраціях, яка складається зі 100 гравюр на міді в стилі німецького рококо. Ілюстрації розповідають про найважливіші біблійні сюжети в їх послідовності. Гравюри виконані братами Клауберами за роботами Йогана Адама Стокмана, відомого в Аугсбурзі художника і гравера.

Крім того, це незвичайне видання супроводжується адаптованим перекладом текстів з латині на англійську та українську мови і докладним науковим коментарем.

Один з примірників цього раритетного видання зберігається в Музеї книги і друкарства у Києві. Крім того, книга міститься в колекціях Музею мистецтва Метрополітен в Нью-Йорку (The Metropolitan Museum of Art), а також у відомих європейських музеях і бібліотеках.

У нашому онлайн-бутику книга представлена ​​у кількох варіаціях: у шкіряній обкладинці, в ошатній подарунковій коробці і у вишуканому дерев'яному футлярі. До неї додається лупа і подарунковий сувій. Таким чином, в залежності від комплектації ця книга книг підійде для будь-якої ситуації: чи обираєте Ви її особисто для себе, чи збираєтесь презентувати її дорогій Вам людині.


 

4.6