Книга в подарунок дівчині


Стати відмінним подарунком на день народження, річницю знайомства, Новий рік, 8 березня або ж просто порадувати в будній день ‒ з усіма цими завданнями чудово справляється книга. Якщо ви шукаєте, яку книгу можна подарувати дівчині, ви потрапили за адресою: у цій статті ми розберемо унікальні та універсальні видання, які припадуть до смаку дівчатам з різними інтересами.

Яку книгу подарувати дівчині?

Краса, правильне харчування, мода ‒ це ті теми, які найбільш цікаві представницям прекрасної статі. Порадувати дівчину можна, вибравши книгу на одну з цих тем у нашому каталозі. Наприклад, подарункова книга «LOUIS VUITTON», що розповідає про найцікавіші вироби модного дому, що поєднують в собі елегантність і практичність.

Якщо у вашої дівчини є цікаве хобі, подаруйте їй книгу, пов'язану з ним. Це може бути книга про мистецтво малювання, кулінарна книга або видання про подорожі. Даруйте не просто книгу, даруйте натхнення, пов'язане із захопленням: наприклад, презентуйте художниці видання «Золотий вік голландського живопису», а дівчині-музиканту ‒ книгу про джаз.

Якщо ви шукаєте, яку книгу подарувати коханій дівчині, і хочете презентувати їй щось грандіозне, зверніть увагу на колекцію класичної літератури про кохання. Унікальне зібрання видатних літературних творів, присвячених темі кохання, скаже про ваші почуття більше, ніж ви могли б сказати самі. Це прекрасний подарунок для романтичної натури.

Безпрограшні варіанти подарункових книг

Якщо ваша дівчина ‒ бізнес-леді, подаруйте їй книгу, яка дасть їй мотивацію стати краще. Наприклад, книга «Великі думки великих жінок» містить понад три тисячі цитат і афоризмів видатних жінок, таких як Мерилін Монро, Мадонна, Джейн Остін та інших. Тут зібрані висловлювання на будь-яку тематику: любов, бізнес, політика, дружба.

Також безпрограшними варіантами стануть книги, присвячені психології, стилю життя, затишку. Зверніть увагу на бестселер «Їж. Молися. Люби» Елізабет Гілберт. Це книга про пошуки себе і свого щастя, яку із задоволенням прочитає кожна дівчина.

Також завжди доречною для подарунка є художня література. Обирайте класичне видання в дорогому та якісному оформленні.

У такому випадку навіть книга, яка вже була прочитана дівчиною, все одно стане прекрасним подарунком і прикрасить її колекцію. Наприклад, зупиніть свій вибір на подарунковому виданні «Майстер і Маргарита» або ж збірці поезії. Приємне і цікаве проведення часу гарантоване!

 

4.2