Калейдоскоп почуттів


Кожний образ має нести в собі легкість та свіжість, позитивний настрій та гармонію. Досягти цього можна за допомогою такого аксесуара як хустинка. Знайти більш поліфункціональну річ складно, адже саме ця частина гардеробу несе в собі енергетику всього луку, виражає почуття, настрій та бажання, без надмірності та перенасиченості. Хустинка – це також достойна альтернатива багатьом прикрасам, і в той самий час, складна частина образу, яку потрібно підбирати особливо ретельно.

Хустки на подарунок

Щоб позбавити вас від невдалих експериментів марка Radical Chic створила великий асортимент найпотрібніших, найактуальніших, наймодніших та бажаних хустинок. Свій перший фешенебельний успіх марка пережила в 2012 році, коли її роботи були представлені на модній виставці Premiere Vision, в Парижі.

Radical Chic – це московська міська торгова марка, яка відображає у своїх роботах весь динамізм урбаністичного ХХІ століття, ритм космополітичних мегаполісів. Це унікальний синтез гламура, розкоші, fashion, ритму, щастя, дружби, теперішнього, минулого і майбутнього. Все це яскравим літописом відобразилось на шовкових сторінках брендових хустинок.  В Radical Chic Ви знайдете дещо від міської розкоші Нью-Йорка, Токіо, Парижа, Москви, тих міст, які перебувають у невпинній динаміці, переживають зміни, втілюють сміливі ідеї, відповідають на виклики часу. Ці хустинки несуть у собі яскраву та «гучну» емоційність, складні кольорові гамми, багаті орнаменти, креативні сюжети та технічні прийоми.

Виробництво хустинок Radical Chic відбувається в Італії. Їх виготовляють на старовинних сімейних фабриках, які залишаються традиційними партнерами успішних марок та брендів.

Аксесуари Radical Chic на Fama - Unique Pressents

4.6