Яку прикрасу подарувати дівчині?


Ви вже давно разом, напередодні Новий рік або її день народження, а ви до сих пір не визначилися з подарунком? Подумайте над вибором прикраси. Такий подарунок бажають практично всі жінки. Він підкреслить серйозність ваших стосунків та важливість дати (особливо якщо це ювілей або особливий для вас день).

Прикраса на подарунок

Хоч діаманти і найкращі друзі дівчат, все ж у кожної представниці прекрасної статі є свої переваги в прикрасах. Хтось любить каблучки, хтось не носить кольє, а кому-то подобається виключно золото. Є два секрети, що допомагають зрозуміти, який ювелірний виріб подарувати дівчині:

• зверніть увагу на прикраси, які вже є в арсеналі дівчини. Що вона одягає найчастіше? Які вироби вона носить на роботу, а які ‒ на урочисті заходи?
• пройдіться з дівчиною по магазинах і ненароком запропонуйте зайти в ювелірний салон. Зверніть увагу на те, які прикраси викликають у дівчини найбільший захват, а які залишають її байдужою.

Каблучки

Обираючи в якості подарунка каблучку, слід бути особливо обережним, якщо ви не одружені та зустрічаєтесь вже доволі давно, оскільки у цього подарунка дуже чіткий символізм. Якщо ви поки не збираєтеся робити дівчині пропозицію, то краще обрати в якості подарунка іншу прикрасу. Якщо ж ви одружені, каблучку можна сміливо дарувати як символ зміцнення стосунків.

Сережки

При підборі прикрас є головне правило ‒ чим молодша дівчина, тим менш масивними повинні бути прикраси, і навпаки. Також при підборі сережок важливо враховувати анатомію обличчя: якщо воно кругле, то краще обирати сережки витягнутої форми. Для видовженого обличчя більш підійдуть короткі та округлі форми.

Браслет

Є два основних типи браслетів: монолітний та ланцюговий. Перший більше підходить для літнього сезону. Браслет-ланцюжок є універсальним і відмінно виглядає практично з будь-яким нарядом, тому радимо звернути увагу на цей варіант. Щоб подарунок був не таким простим, оберіть браслет з підвіскою. Переконайтеся, що браслет не надто важкий і буде комфортно сидіти на жіночій руці.

Кольє

Вибір кольє, мабуть, найбільш складний серед інших прикрас, адже різноманітність цих виробів просто вражає. Почніть вибір з кольору і матеріалу виробу: золотий буде найбільш класичним варіантом, срібний або рожевий найкраще підійдуть для молодої дівчини, а чорний колір буде добре виглядати на бізнес-леді. Обираючи підвіску, подумайте про те, що б ви хотіли сказати своїм подарунком. Є безліч символів, якими можна передати свої почуття до коханої.

Також радимо подумати над вибором комплекту. Навіть якщо ви не вгадаєте зі стилем або матеріалом виробу, і він не підходитиме до гардеробу дівчини та інших її прикрас, у випадку комплекту цю проблему можна буде легко виправити, вдягнувши разом кілька виробів. Якщо ж ви все ще боїтеся помилитися, радимо вам звернутися в наш бутік. Тут вам допоможуть підібрати найбільш вдалі прикраси в подарунок. Крім того, тут зібрані прикраси для дівчат у різних стилях: класика, етно, авангард, а також представлені вироби в дусі різних епох.

4.2