Як правильно вибрати чоловічі запонки на подарунок?


Не секрет, що найчастіше стилем своїх чоловіків займаються жінки. Безумовно, є приємні винятки, але в цілому саме жінки допомагають з підбором одягу та аксесуарів своїм чоловікам. Якщо ви давно хотіли привнести нову родзинку у стиль чоловіка та надихнути його на носіння запонок, найкращий спосіб ‒ подарувати йому цю прикрасу. Запонки – це чудова відповідь на запитання "Що подарувати чоловікові?" Ми розповімо, як не розгубитися в розмаїтті моделей та форм і як вибрати запонки чоловікові на подарунок, які будуть не просто лежати у скриньці як пам'ятна річ, а будуть регулярно використовуватися.

Як вибрати запонки?

1. Якщо це перші запонки в гардеробі чоловіка, найкраще віддати перевагу класичним моделям: запонкам зі срібла або золота простої та лаконічної форми з чорним або темно-синім каменем. Такий аксесуар підійде як для повсякденного носіння, так і для урочистих подій.
2. Якщо чоловік вже має класичні запонки і хочеться порадувати його чимось більш цікавим, зверніть увагу на символічні запонки, які будуть відповідати його хобі, захопленню або роду занять.
3. Чоловікам-керівникам краще вибирати запонки із дорогоцінних металів. Такі аксесуари будуть відповідати їхньому високому статусу. Вибирайте подарунок з золота, срібла, платини, прикрашені діамантами або чорними перлами. При виборі таких запонок зверніть увагу на інші аксесуари чоловіка: якщо він носить золотий годинник, то запонки слід також вибирати із золотого металу. Важливий момент: якщо ви обираєте прикраси з кристалами (наприклад, діамантами або камінням Сваровські), то такі запонки завжди будуть виглядати нарядно. Якщо ви обираєте аксесуар на кожен день, краще відмовитися від таких каменів.
4. Згадайте основні кольори краваток в гардеробі чоловіка. Бажано, щоб запонки гармоніювали з ними. Якщо ж ви не знаєте, яких кольорів краватки у чоловіка, підібрати запонки можна також під колір костюма. Якщо ж чоловік не носить костюм, а віддає перевагу поєднанню джинсів та піджака, обирайте темно-сині моделі, які будуть гармоніювати з таким низом.
5. Якщо ви не дуже добре знаєте людину, якій збираєтеся зробити подарунок, вибирайте найбільш універсальні моделі. Такими є запонки простих геометричних форм (квадратні, круглі) і стриманим кольором каменю (чорний, сірий).

Які запонки не варто дарувати?

1. Важливо розуміти, що запонки за замовчуванням ‒ недешевий аксесуар. Купувати дешеві запонки немає сенсу, оскільки вони зроблені з неякісного металу, не захищені від подряпин і дуже швидко втратять вигляд. Тому якщо ви вирішили порадувати чоловіка новим аксесуаром, будьте готові витратитися.
2. Не купуйте занадто яскраві аксесуари. Запонки у вигляді черепів або звірів виглядають цікаво, але чи будуть доречні такі аксесуари в гардеробі чоловіка ‒ сумнівно. Тому краще віддати перевагу більш стриманим моделям.
3. Не варто вибирати запонки, покладаючись виключно на свій смак. Це нехай і маленький аксесуар, але дуже помітний, тому обирати його слід зважено, а не керуючись виключно особистими уподобаннями. Тим більше носити їх будете не ви.

Впевнені, що тепер вибрати запонки для чоловіка для вас не складе труднощів. Якщо ж ви все ще сумніваєтеся, сміливо звертайтеся за допомогою до нас, адже у нас дуже великий вибір аксесуарів.

4.3