Філософія чоловічих прикрас від Baraka


     У чоловічій свідомості закріпився стереотип, що прикраси – крім, хіба що, запонок та застібок для краватки, – це чисто жіночий атрибут. Для того, щоб переконатися, що це омана, варто поглянути на вироби італійського бренду Baraka. У цих прикрасах для чоловіків дивним чином поєднуються лаконічність, мужність та інноваційність.

Всі без винятку вироби Baraka виготовляються в Італії і виключно вручну, що забезпечує високий контроль над якістю виробів.

Дизайнери бренду надихаються стилем hi-tech, архітектурними елементами і механічними виробами, використовуючи поєднання як традиційних матеріалів, таких як золото і діаманти, так і новаторських, таких як кераміка, алюміній, каучук і вуглецеве волокно. Прикраси Baraka створені для сучасних чоловіків, які віддають перевагу активному способу життя.

Стильний лаконізм виробів робить їх доречними в будь-якій життєвій ситуації, адже в сьогоднішньому світі з його божевільним темпом часу на турботу про красу у чоловіків часто не залишається.

Шанувальниками цього бренду є такі знаменитості як Елтон Джон, Майкл Джордан, Міхаель Шумахер і Франческо Тотті.

Прикраси на подарунок

Лінійка аксесуарів Baraka захоплює різноманітністю і неперевершеним дизайном. Стильний ювелірний чоловічий браслет «Explore» гармонійно впишеться в будь-який образ: як діловий, так і спортивний. Класичні запонки «Black-one» у добре пізнаваному стилі легко розбавлять консерватизм ділового костюма і додадуть родзинку чоловічому образу. Цей витончений аксесуар стане гарним подарунком як для боса, так і для коханого чоловіка.

Якщо ж Ви хочете підкреслити непересічність і силу характеру Вашої сильної половини, зверніть увагу на підвіску «Vortex». Такий представницький подарунок гідно оцінять елегантні і успішні чоловіки. А для представників сильної статі, які не бояться виділитися з натовпу, підійде сережка «Explore» від Baraka.

З іншими товарами бренду Baraka можна ознайомитися в каталозі на Fama – Unique Presents.

4.8