Що подарувати на хрестини?


Таїнство хрещення – одна з найбільш знакових подій в житті і дитини, і його батьків. Останніх чекає нелегке завдання: вибрати гарних хрещених для малюка, які стануть для нього повноцінними другими батьками. У свою чергу майбутні хрещені та гості, запрошені на таїнство, задаються питанням – який же подарунок підібрати для цієї важливої події?

Подарунок на хрестини

Найбільша відповідальність лягає на хрещених, адже вони стають духовними батьками дитини. Для цієї серйозної місії Fama – Unique Presents приготував спеціальні ексклюзивні набори для хлопчиків і дівчаток. У них входять вишита сорочка, крижма, святкова свічка, а також кулон або хрестик.

Більш ніж доречним подарунком на хрестини буде ікона. Найбільш вдалий варіант – підібрати іменну ікону із зображенням Янгола-Охоронця дитини. Ікона Богоматері або Святого Миколая також стане безпрограшним варіантом подарунка на хрестини. Крім того, зверніть увагу на дитячу Біблію, написану доступною для дітей мовою і прикрашену ілюстраціями. Ця книга стане оберегом для дитини на все життя.

На хрестини сміливо можна презентувати альбом для фотографій, в якому будуть зберігатися знімки з цієї урочистої події і інших важливих подій життя малюка.
Не забудьте також про іграшки для дитини. Плюшевий ведмедик або зайчик здатний ощасливити будь-якого малюка. Якщо ж Ви шукаєте щось більш оригінальне, зверніть увагу на колиски та вігвами.

Трапляється, що рішення прийняти християнську віру людина приймає вже у зрілому віці. В такому випадку можна презентувати ікону, подарункове видання Біблії або свічник.
 

 

4.2