12 речей, які врятують вас від нудьги під час карантину


Топ 12  речей, які врятують вас від нудьги

Сьогодні велика частина світу знаходиться в самоізоляції на карантині. Звичайно, багато з нас працюють віддалено, але проблема з проведенням дозвілля, через неможливість вийти на вулицю, стоїть гостро. Щоб полегшити вам життя, ми пропонуємо список з 12 речей, які допоможуть вам пережити ці самітницькі часи.

Елітні презенти

1. Шахи.

Багато хто знає, що ця гра має давню історію, приблизно 1,5 тисячі років, а чемпіонати світу з шахів стали проводитися з 1886 року. Тобто, поки в Англії приблизно в цей же час тільки провели перший в історії місцевий чемпіонат з футболу, найкращі уми людства вже щосили боролися за шахову світову корону. У нашому інтернет-магазині ви можете купити шахі. А для підтримки уявлення про цю гру, як про битву двох армій - такий варіант, з лучниками замість пішаків і іншими зміненими фігурами на користь більшої реалістичності. А найбільш хардкорні гравці можуть замовити на нашому сайті справжні шахові годинники!

2. Нарди.

Ще одна давня (віддалені прообрази нард існували в Давньому Єгипті в 3500 році до н. е.!) Гра, яка прийшла зі Сходу і завоювала популярність у всьому світі. У нард немає такого інтелектуального флеру, як у шахів, але це не заважає їм бути дуже захоплюючою грою, яка допоможе вам скоротати не один вечір, проведений в самоізоляції. Серед інших наборів для гри в нарди, які є на нашому сайті, ви можете знайти такі варіанти, як цей у стилі Срібного століття, або такий елітний набір, де кожна складова, від дошки до фігур - витвір мистецтва, або цей з кубиками з обсидіану, матеріалу, який утворюється після виверження вулкана.

3. Книги.

Дозвілля на карантині можна також зайняти найбільш класичним в світі способом: за допомогою читання книг. Їх на нашому сайті величезна кількість, на будь-який смак і колір. Ви можете надихнутися біографіями великих людей на кшталт Черчилля, зануритися в захоплюючі світи «Гаррі Поттера» чи Фенімора Купера, повчитися мудрості у Нассіма Талеба. Книга - найкращий подарунок, так чому б її не подаровати самому собі?

4. Вінілові програвачі.

Прослуховування музики - теж прекрасний спосіб зайняти вільний час в домашніх умовах. Бонусом йде можливість насолоджуватися вашими улюбленими піснями не тільки під час відпочинку, а й роботи. У цьому вам допоможуть грамофони, більш компактні патефони і навіть цілий вініловий музичний центр. І, звичайно, будь-який вініловий програвач марний без пластинок. На нашому сайті ви зможете вибрати серед величезного вибору виконавців, від Сергія Рахманінова до Валерія Леонтьєва, від Володимира Висоцького і до Boney M.

5. Посуд і інші кухонні приналежності для тих, хто хоче навчитися готувати.

Або просто для всіх, хто змушений хоча б зрідка готувати сам і хоче розширити інструментарій для готування. Той випадок, коли продукція преміум-класу вражає не тільки своєю вишуканою красою і розкішним дизайном, але і приголомшливим функціоналом. Тут вам і можливість посмажити стейк на грилі, не виходячи з вдома, і приготувати апельсиновий фреш для підвищення кількості вітаміну С в організмі, і власноруч нарізати хамон, і навіть зайнятися виробництвом власних соусів і салатних заправок! А для сервірування столу ми можемо запропонувати вам придбати, наприклад, джемніцу з ложками або млин для солі і перцю.

6. Набір олівців для малювання.

Можливо, ви завжди любили малювати або хотіли навчитися, але у вас не було часу, щоб практикуватися. Що ж, тепер він з'явився. Допомогти вам у виконанні вашої мрії зможе, наприклад, цей набір олівців для малювання. У ньому є все, що потрібно для розвитку і розкриття ваших навичок малювання. Втім, на нашому сайті варіантів наборів художніх олівців безліч. Ви точно знайдете те, що вам потрібно.

7. Музичні інструменти.

Якщо ви людина творча, але більше схиляєтеся не до малювання, а до музики, то і тут нам є, що вам запропонувати. Так як ми спеціалізуємося на незвичайних подарунках, ми не можемо запропонувати вам якісь банальні інструменти. Тільки щось унікальне, на зразок цього дерев'яного та обтягнутого шкірою бізона барабана родом з жарких перуанських джунглів або австралійського диджериду - можливо, найстарішого музичного інструменту в світі. До слова, у останнього просто фантастичне звучання, втім, послухайте самі. А для найбезстрашніших експериментаторів від музики у нас є гітара. Але не проста, звичайно, а скляна. Серйозно, ця гітара майже повністю зроблена зі скла, а грати на ній можна з тим же успіхом, а може, і з більшим, ніж на звичайній.

8. Пристрої для приготування кави.

Через те, що зараз не треба витрачати час на дорогу на роботу і назад, темп життя сповільнився. Тому ті ранкові години, які були у вас зайняті зборами та іншої метушнею, ви можете витратити на неспішне і медитативне приготування вашої улюбленої кави. У цьому вам допоможе цілий набір для приготування кави. Втім, ви можете купити тільки кавомолку, якщо все інше з набору вам не потрібно.

10. Каліграфія.

Після того, як ви провели пару вечорів, смакуючи вино за зразком з попереднього пункту, можливо, ваше почуття прекрасного вийде на новий рівень. І тоді ви захочете спробувати себе в стародавньому і дуже складному, але такому цікавому виді мистецтва, як каліграфія. Особисто ми не експерти в цьому і не візьмемо на себе сміливість радити, з чого вам варто почати, щоб навчитися красиво писати. Але ми точно знаємо, що цей набір подарункових ручок чоловікові чи жінці, одна з яких пір'яна, максимально розкриє ваш потенціал майстра каліграфії!

11. Написання шедевра.

Продовжуючи тему письмового приладдя. Вимушене сидіння вдома можна використовувати також і для втілення в життя великого роману / повісті / розповіді, який повинен був змінити світ, але на який вам весь час не вистачало часу. Нехай ця ручка, чий дизайн натхненний однієї з славнозвісних саг, в свою чергу надихне і вас.

12. Прикраса інтер'єру.

Якщо вам набридло по п'ятому колу намивати підлоги, тому що більше все одно нічим зайнятися, то можна зайнятися не наведенням порядку в домі, а його прикрасою. Велика частина того, що є на нашому сайті, допоможе вашому інтер'єру розквітнути як тюльпани навесні. Але якщо звузити вибір, то ми пропонуємо вам такі варіанти, як:
• умовно кажучи класичний - ваза;
• оригінальний - бочка-бар.

4.8