Fama-Presents розпочав співпрацю з італийским брендом Wunder.


Зовсім недавно Fama-Presents уклав договір про співпрацю з світовим виробником предметів домашнього вжитку - компанією WUNDER, Італія. У цих виробах професійний підхід до вимірювання маси отримав креативну зовнішність і ексклюзивну функціональність.

На Fama-Presents WUNDER представляє унікальні дизайнерські домашні ваги - поєднання стилю і абсолютної точності. Початок цієї співпраці дає можливість швидко і легко придбати якісний виріб, без зайвих пошуків і витрат часу. Це можливість підкреслити свій смак і статус, а також індивідуальність, так як модні тенденції в продукції WUNDER знаходять вираження через призму традицій, яких дотримується виробник.

Діяльність компанії на ринку унікальних розробок бере початок з 1940-х років, використовуючи складні технології, в поєднанні з виразним характером кожного виробу, без найменшого натяку на однаковість. Компанія стрімко розвивалася за рахунок інвестицій в науково-дослідні і дослідно-конструкторські роботи, тому для її розробок властива найбільша точність на ринку.

Працюючи з WUNDER, Fama-Presents пропонує легкість і простоту, властиву професійним високоякісним вагам, відповідно до міжнародних стандартів.

Подивитись товари на сайті.